ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Συνεχίζονται οι παρουσιάσεις της δράσης «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων»

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι  συναντήσεις εργασίας (workshops) στην Π.Ε. Αχαΐας, στο πλαίσιο εφαρμογής του πρωτοποριακού έργου «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» 

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κάτω Αχαΐα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στη συνέχεια στην Πάτρα στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ  τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022,στο Αίγιο στην Αίθουσα Συμβουλίου της Δ.Ε. Συμπολιτείας.


Χαιρετισμό στις συναντήσεις εργασίας απηύθυνε oΑντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ενώ στην Κάτω Αχαΐα έδωσε το παρών ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών-Διοίκησης και Παιδείας Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος και στο Αίγιο ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Αιγιαλείας, Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς, στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση του έργου και έλαβαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και το υλικό  του προγράμματος.

Οι επόμενες συναντήσεις εργασίας - workshops του έργου θα γίνουν:

·       Καλάβρυτα: Πέμπτη 14 Απριλίου,  ώρα 10:00 π.μ. στο Πέτρινο Κτήριο (Πλατεία Πετιμεζαίων)

·       Μεσολόγγι:Δευτέρα 18 Απριλίου, ώρα10:00 π.μ. στο Διοικητήριο

·       Αμαλιάδα: Τρίτη 19 Απριλίου, ώρα 10:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της οδού Πλαστήρα

Το έργο «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» στοχεύει στη δημιουργία μιας δωρεάν κεντρικής υπηρεσίας υποστήριξης ηλικιωμένων που χρήζουν κοινωνικής πρόνοιας και παρακολούθησης, με τη βοήθεια ειδικών συσκευών: κουμπί πανικού, ανιχνευτής πτώσης, γεωεντοπισμός.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις δωρεάν υπηρεσίες υποβάλλονται  στο τηλέφωνο 2611 100425 μέχρι τις 30 Απριλίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: https://pde.clickzois.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου