Δίπλα σε κάθε πολίτη για την Αχαΐα που θέλουμε και μας αξίζει

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 14ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δίπλα σε κάθε πολίτη. Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Κουνάβης , τα μέλη , οι Τομεάρχες και οι εθελοντές επισημαίνουν :
Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δυνάμωσε τον ενωτικό και ανανεωτικό της χαρακτήρα. Η φιλελεύθερη παράταξη απευθύνεται στη δημόσια ζωή ως το προοδευτικό κεντροδεξιό κόμμα όπου θα συγκλίνουν όλα τα ρεύματα που αναζητούν μια Χώρα με ανάπτυξη για όλους. Και θα διεκδικήσει την αυτοδύναμη κυβέρνηση όχι ως μια απλή κομματική σκοπιμότητα αλλά ως εθνική αναγκαιότητα για την αυτοδύναμη Ελλάδα που χρειαζόμαστε σε αυτούς τους καιρούς.

Στις τριήμερες εργασίες του Συνεδρίου που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία υπό την καθοδήγηση του συμπολίτη Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη η Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε ότι είναι η παράταξη που προετοιμάζει το μέλλον , δίνει λύσεις και προγραμματίζει το αύριο σε αντίθεση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης που συνεχίζουν να  μιλούν με τη γλώσσα του παρελθόντος. Η Νέα Δημοκρατία είναι βαθιά προοδευτικό κόμμα που αγωνίζεται για την ελευθερία , την πρόοδο , την αλήθεια , την δημοκρατία. Μπορεί να εγγυηθεί την Εθνική ασφάλεια κι ένα καλύτερο μέλλον για την Πατρίδα μας αλλά και να διασφαλίσει το Εθνικό Συμφέρον με υπεύθυνες γεωπολιτικές επιλογές. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προσφέρει στη νέα γενιά ευκαιρίες για να προκόψει και να γίνει δύναμη συνολικής προόδου και ευημερίας.

Είμαστε σταθερά η φωνή της λογικής , της μεταρρύθμισης και της προόδου που μιλάει με όρους του μέλλοντος. Είμαστε κόμμα φιλελεύθερο και ταυτόχρονα λαϊκό με σαφή προγραμματικό λόγο , καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Αυτό το πλέγμα στοιχείων παραμένει αναλλοίωτο και άμεσα συνυφασμένο με την ιστορική μας παράδοση. Δεν είμαστε κόμμα ευκαιρίας , είμαστε μια παράταξη δημοκρατικά οργανωμένη με ξεκάθαρη ιδεολογία και σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Στο 14ο Συνέδριο ανανεώσαμε την ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Το 14ο Συνέδριο της παράταξής μας επιτέλεσε και με το παραπάνω το στόχο του. Μας έδεσε ακόμα περισσότερο , έγινε βήμα δημιουργικού και ουσιαστικού διαλόγου αλλά μας όπλισε ταυτόχρονα με ξεκάθαρες θέσεις για τον αγώνα μας στην Αχαΐα και μας έδωσε νέα δύναμη για να τον συνεχίσουμε.

Ο ρόλος όλων μας στην Αχαΐα θα είναι κρίσιμος και η αξία των μαχών που θα χρειαστεί να δώσουμε , μεγάλων και μικρών θα είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας απευθύνει προσκλητήριο συστράτευσης σε όλα τα μέλη και τους φίλους της στον οδικό χάρτη του επόμενου 12μήνου όπου θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Έτοιμοι να πάμε την Αχαΐα μπροστά «δίπλα στον κάθε πολίτη» με ηγέτη τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλες οι μάχες κερδίζονται στην κάλπη.

Για την πατρίδα , για τη Νέα Δημοκρατία , για την Ελλάδα και την Αχαΐα που θέλουμε και μας αξίζει.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου