Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. δικαιώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΡΙΟΛΟ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Με εκδήλωση διαλόγου στο Ριόλο ολοκληρώθηκε  η δεκαήμερη περιοδεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Αχαΐα με την ευκαιρία του 14ου Συνεδρίου της Ν.Δ. το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Μαΐου στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης μιλώντας σε στελέχη στο Ριόλο παρουσίασε τη διαβούλευση για την κοινή αγροτική πολιτική η οποία αποτελεί ένα θεμέλιο , αναπτυξιακό λίθο για τη Χώρα μας. Η ΚΑΠ είναι το σχέδιο για τα επόμενα χρόνια. Η Ν.Δ. όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. δίνει έμφαση στα ασφαλή τρόφιμα , στη βιολογική γεωργία , στην πράσινη συμφωνία , στην κυκλική οικονομία , στην ψηφιακή γεωργία , στην ευφυή γεωργία και μέσα από αυτές τις δράσεις αναμορφώνουμε και αλλάζουμε το παραγωγικό μοντέλο της Χώρας και πετυχαίνουμε την ανάκαμψη και την ανάπτυξη που τόσο πολύ τη θέλουμε όλοι μας.

Ακολούθησε συζήτηση για τοπικά αγροτικά προβλήματα και κατατέθηκαν προτάσεις.

Με την ευκαιρία του 14ου Συνεδρίου ο Πρόεδροςτης Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβηςσυνομιλώντας με τους κατοίκους υπογράμμισε:

«Σήμερα ολοκληρώνουμε την πορεία μας προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.Και λίγο πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, είχαμε την ευκαιρία με την πρώτη μικρή περιοδεία που πραγματοποιήσαμε στην Αχαΐα να κάνουμε τον απολογισμό όσων πετύχαμεαλλά και να χαράξουμε μια σαφή πορεία για το μέλλον. Ακούσαμε τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία του Νομού και διαμορφώσαμε τις θέσεις μας απέναντι σε σύγχρονα προβλήματα και προκλήσεις. Συζητήσαμε ρεαλιστικές λύσεις και θέσαμε ξεκάθαρες προτεραιότητες.
Τα τελευταία δύο χρόνια σημαδεύτηκαν από πρωτοφανείς διαδοχικές κρίσεις. Που είχαν και έχουν επίπτωση στην οικονομία και στην κοινωνία.Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπό την ηγεσία και τη σταθερή καθοδήγηση του Πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατάφερε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.Κατάφερε να στηρίξει την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους πιο ευάλωτους. Και παράλληλα να προχωρήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις, που πήγαν την Ελλάδα αρκετά βήματα μπροστά».

Στην τελευταία περιοδεία τον Πρόεδρο και το κλιμάκιο της Δ.Ε.Ε.Π. συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος και το μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. Θανασάς Ρήγας.

Επαναρχίζουν οι περιοδείες στην Αχαΐα  

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου επαναρχίζουν οι περιοδείες του Προέδρου και Στελεχών της Οργάνωσης σε ολόκληρο το Νομό όπου θα παρουσιάζονται σε εκδηλώσεις διαλόγου και θα συζητούνται τα αποτελέσματα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ενώ θα ακολουθούν συζητήσεις με τους Πολίτες.

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου