Συνεχίζεται η δωρεάν σειρά διαδραστικών σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Δεύτερα 30 Μαΐου, το σεμινάριο «Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας»

Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων, με έμφαση στις Προτεραιότητες των  Μικρών  και Μικρομεσαίων  Οικογενειακών Επιχειρήσεων, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network,  έτυχε μεγάλης αποδοχής από τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και το προηγούμενο σεμινάριο «Στρατηγική Social Media για περισσότερες πωλήσεις»

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρες 4 μ.μ. – 9 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21,Τρίπολη) θα πραγματοποιηθεί το 2ο σεμινάριο «Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας».

 

Εισηγητής

Θέμης Σαρανταένας, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

«Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας»

Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα αναλύσουν τις Βασικές Αρχές Επικοινωνίας - λεκτικής και της γλώσσας του σώματος- με στόχο να γνωρίσουν τα μυστικά εκείνα που θα τους βοηθήσουν να:

α) να πουλήσουν περισσότερο στους πελάτες τους

β) να κινητοποιήσουν τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί

γ) να διαπραγματευτούν καλύτερα με τους προμηθευτές τους

 

Θεματολογία:

 

• Το πώς η διαπροσωπική επικοινωνία είναι ο πιο βασικός άξονας των πωλήσεων μιας επιχείρησης

• Τη δύναμη της επαγγελματικής εικόνας

• Τη μέθοδο να γινόμαστε συμπαθείς (create rapport)

• Τις Βασικές Αρχές Λεκτικής Επικοινωνίας

• Τις Βασικές Αρχές της Γλώσσας του Σώματος

• Τον τρόπο να αντιστρέφουμε τις αντιρρήσεις

• Τις Τεχνικές Πειθούς

• Τον τρόπο που τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις εμποδίζουν την επιτυχημένη επικοινωνία

 

Στο σεμινάριο θα προβληθούν εκπαιδευτικά video, θα γίνουν πρακτικές ασκήσεις και role playing games (διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια) με στόχο την εξάσκηση των συμμετεχόντων στη θεωρία.

 

Αυτό το σεμινάριο αποτελεί τη βάση για το επόμενο σεμινάριο με τίτλο « Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Θα ακολουθήσει ενημερωτικό δελτίο .

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την ώρα προσέλευσή σας την ίδια μέρα (Δευτέρα 30 Μαΐου). (max αριθμός συμμετεχόντων 60)

 

Για την είσοδό σας και παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας FFP2 καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ και στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.6).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου