Πλησιάζει η ώρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Stratego

Με το Πασχαλινό Οpen στα Καλάβρυτα που πραγματοποιήθηκε τηνΜ.Τρίτη (19/04)ολοκληρώθηκε το δεύτερο στην σειράOpen προ-τουρνουά Stratego, πριν το αποκορύφωμα της σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego (25-28 Αυγούστου 2022). Το Δημοτικό Πέτρινο κτίριο φιλοξένησε τους αγώνες και 9 στρατηγοί από Καλάβρυτα και Πάτρα μοιράστηκαν την διασκέδαση, αναμνηστικά δώρα από το κατάστημα Snowshopαλλά και διεκδίκησαν το τρόπαιο του νικητή.

Η αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων είναι καταλυτική και πάντα φιλόξενη στις δράσεις της PatrasStrategoTeam.

Αγωνιστικά, με το απόλυτο 5 νικών ο Παναγιώτης Δημακόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ακολούθησε ο Δημήτρης Κοσμόπουλος με νίκες-ήττες 4-1 στην δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος με 3-2.

Στα Καλάβρυτα θα πραγματοποιηθεί και το τελευταίο προ-τουρνουά εντός Ιουλίου, ενώ το πρόγραμμα δράσεων της PatrasStrategoTeam περιλαμβάνει για τον Μάιο και Ιούνιο 3 τουρνουά και σεμινάρια εκμάθησης Stratego. Για να μείνει κάποιος ενημερωμένος, αρκεί να μπει στοwebsiteτου συλλόγου patrasstratego.grή να ακολουθεί την ομάδα στα socialmedia.

ΓιατηνοργάνωσητωνφετινώνδράσεωντηςPatrasStrategoTeam,υποστηρίζουνθερμάτοκατάστημαπαιχνιδιώνeFantasy, τοcafé Poolevard, ηLeonilHellas, τοAbeloscafé&more, τοcafé τοΝέον,οιεκδόσειςΨυχογιόςκαιηZito!καιτοφωτοτυπικόκέντροcopy25.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το IonianTV, ο Wave97.4, το ΚαλάβρυταPress, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, το SpoudaZo.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

Τελική κατάταξη

1.     Δημακόπουλος Π (30)

2.     Κοσμόπουλος Δ (25)

3.     Τρυπαναγνωστόπουλος Γ (20)

4.     Παπαρηγόπουλος Α (20)

5.     Πριόνας Γ (20)

6.     Παναγόπουλος Ι (17)

7.     Καραδήμας Π (12)

8.     Τσάνας Β (12)

9.     Πρίφτης Π (12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου