Νίκος Νικολόπουλος : Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ «φιλοξένησε» ΤΟΥΣ ΓΛΥΠΤΕΣ ΤΟΥ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ» ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ, ΣΤΗ …ΔΟΜΗ ΑΣΤΕΓΩΝ!

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα, Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, για την αποκάλυψη της φιλοξενίας των καλλιτεχνών του «Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής» του Πολιτιστικού Οργανισμού, στο κτίριο της Δομής Αστέγων του Δήμου Πατρέων : 

«Ντροπή για την ιστορία της πόλης μας νιώσαμε όλοι οι Πατρινοί, διαβάζοντας στο διαδίκτυο την απίστευτη αποκάλυψη του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου, ότι ο Δήμος Πατρέων φιλοξενεί τους καλλιτέχνες του «Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής», στο κτίριο της …Δομής Αστέγων της οδού Γούναρη!


Άραγε, ο κ. Πελετιδης, θα μπορούσε ως Δήμαρχος να κοιμηθεί έστω και ένα βράδυ στη Δομή Αστέγων του Δήμου, δίνοντας ο ίδιος το καλό παράδειγμα; Άραγε, γιατί δεν φιλοξενεί εκεί και τον κ. Κουτσουμπα, σε κάποια από τις επόμενες επισκέψεις του στην Πάτρα;

Ή ακόμα καλύτερα, γιατί δεν φιλοξενεί τους καλλιτέχνες στην ευρύχωρη «κόκκινη» βίλα του στα Αραχωβίτικα, με την πριβέ παραλία;

Όταν ο Δήμος ξόδεψε περίπου 120.000 (!) ευρώ για τις εργασίες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, γιατί άραγε δεν εξασφάλισε ένα μικρό ποσό, για τη φιλοξενία των καλλιτεχνών σε ένα από τα ωραιότατα ξενοδοχεία της πόλης μας; Ώστε να αποκτήσουν και αυτές οι Πατρινές επιχειρήσεις, ένα έσοδο από αυτή την έτσι κι  αλλιώς πανάκριβη διοργάνωση, που πληρώνουμε θέλουμε δεν θέλουμε, όλοι οι δημότες;

Σε κάθε περίπτωση, ο Κοζανίτης Δήμαρχος του ΚΚΕ, θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι αυτή η επιλογή προσβάλει την Πάτρα και την πατροπαράδοτη φιλοξενία της, ντροπιάζει τον Πολιτισμό μας και την ιστορία της πόλης, που του έκανε την τιμή να είναι Δήμαρχος της.

Και μαρτυρά την υποκρισία του κ. Πελετιδη και την απίστευτη μιζέρια της Δημοτικής Αρχής του ΚΚΕ, στην οποία έχουν καταδικάσει την Πάτρα.

Όσο για την κυρία Γεροπαναγιωτη, περιμένουμε να επιλέξει ως χώρο διαμονής της για το προσεχές Σαββατοκύριακο αναψυχής, κάποιο από τα λουξ - δωμάτια της Δομής Αστέγων! Το αξίζει, ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού που είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου