Συνάντηση Πέτρου Ψωμά με Πέτρο Σταθάκη, σε θετικό κλίμα

Επίσκεψη του σπιράλ στα γραφεία της Παναχαϊκής

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής, Πέτρο Σταθάκη, είχε -στο γραφείο του στο γήπεδο της ομάδας- ο επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς. Συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο, Θάνο Δούρο και τον συντονιστή της Ομάδας Εργασίας #Αθλητισμός της παράταξης, Στέφανο Δημητρόπουλο. Κατόπιν της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης ο πρόεδρος της ομάδας σύστησε στους ανθρώπους του σπιράλ τον προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλο, που οδήγησε την ομάδα στη άνοδο στη Super League 2.


Το ραντεβού ζητήθηκε από το σπιράλ προκειμένου να εκφραστούν και δια ζώσης τα συγχαρητήρια της παράταξης για τη φετινή επιτυχία της πατρινής ομάδας και η διοίκηση της Παναχαϊκής ανταποκρίθηκε άμεσα και πρόθυμα. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και βρήκε τις δύο πλευρές να συμφωνούν στις εξαιρετικές προοπτικές της ομάδας και της πόλης, στις τεράστιες αναπτυξιακές ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας και στη διατύπωση ενός ρεαλιστικού οράματος για το άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Σταθάκης, εκπρόσωπος του αμερικάνικου επενδυτικού γκρουπ που διοικεί την ομάδα, παρουσίασε τους στόχους του για την οικονομική εξυγίανση της Παναχαϊκής και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας καθώς και το σχεδιασμό πίσω από το όνειρο της γρήγορης ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα ξεδίπλωσε τα πλάνα του για μια πλήρη αξιοποίηση του δυνατού brandname που διαθέτει η ομάδα, με τη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών που θα την καταστήσουν πάλι πρωταγωνίστρια εντός και εκτός γηπέδων.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν το γήπεδο και την ανάγκη βελτίωσής του, τη δημιουργία ενός εκθετηρίου, τη λειτουργία ακαδημιών, την σύνδεση της ομάδας με την τοπική κοινωνία, πρωτοβουλίες σύγχρονου αθλητικού marketing και τη σχέση της ομάδας με τον Δήμο Πατρέων. Ειδικά για το τελευταίο οι εκπρόσωποι του σπιράλ πρότειναν συγκεκριμένους τρόπουςαλληλο-υποστήριξης (παραχώρηση αθλητικών χώρων, αγορά και διάθεση εισιτηρίων, διαβούλευση για το θέμα του γηπέδου κ.α.).

Ο Πέτρος Ψωμάς εξέφρασε τη βούληση του σπιράλ να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην ομάδα και την ευχή να ευοδωθεί το όραμα της νέας διοίκησης. «Η Παναχαϊκή αποτελεί ένα από τα δομικά στοιχεία της Πάτρας και ένα πανελλαδικά αναγνωρίσιμο όνομα. Ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας της μπορεί να ωφελήσει πολλαπλά την πόλη μας» είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, εκφράστηκε η επιθυμία των δύο πλευρών για συνέχιση μιας εποικοδομητικής σχέσης και επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου