ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : Στην κυκλοφορία παραδόθηκε η νέα γέφυρα της Καλογριάς

Στην κυκλοφορία δόθηκε χθές   Δευτέρα 27 Ιουνίου  η νέα Γέφυρα της Καλογριάς, διευκολύνοντας την πρόσβαση προς τις παραλίες της ευρύτερης περιοχής. Το έργο υλοποιήθηκε μέσα σε οκτώ μήνες από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Αχαΐας, έπειτα  από προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Δήμου Δυτικής Αχαΐας και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με κονδύλι ύψους 300.000 ευρώ.
«Θέλουμε τα έργα να αρχίζουν και να τελειώνουν στην ώρα τους. Άλλο ένα στοίχημα κερδήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, αποδεικνύοντας ότι συνεργαζόμενοι οι δύο βαθμοί αυτοδιοίκησης παράγουν  αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας. Οι πολίτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν μια νέα γέφυρα για την  ασφαλή και άνετη την πρόσβαση τους στις παραλίες της Καλογριάς» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο επισκέφθηκε την περιοχή για την παράδοση του έργου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Σπύρο Μυλωνά, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλη Γκοτσόπουλο και τους αντιδημάρχους, Κυριάκο Ορλώφ και Κώστα Ταπεινό.

«Οι παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των πολιτών, είναι υψίστης προτεραιότητας για την Περιφερειακή Αρχή. Γι αυτό και κινηθήκαμε με ταχύτητα, ολοκληρώνοντας και παραδίδοντας  στην κυκλοφορία τη Γέφυρα της Καλογριάς, ανταποκρινόμενοι σε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Με πράξεις απαντάμε και σε όσους δεν πίστευαν στην αποτελεσματικότητά μας. Αυτή ακριβώς όμως είναι  ιδιαιτερότητά μας, λειτουργούμε με ταχύτητα και δεν μένουμε στα λόγια» σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Μπονάνος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου