Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στονΕλαιώνα

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ14ΙΟΥΝΙΟΥ (8μμ)

Μετά το 14ο Συνέδριο της φιλελεύθερης παράταξης συνεχίζεται η πορεία στον Νομότης Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Επόμενος σταθμός μετάτηνΑκράτακαι τα Σελιανίτικασε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας η συνδιοργάνωση τηςτρίτηςσυνάντησης Στελεχών από τον πρώην Δήμο Διακοπτού η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στον Ελαιώνα «Ξενοδοχείο Σήμαντρον».

Η συγκέντρωση αποτελεί την συνέχιση της εκστρατείας που θα πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε : «Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα , και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας». Θα ακολουθήσει αντίστοιχη συγκέντρωση στο Αίγιο ενώ προετοιμάζονται οι διαδοχικές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Δυτική Αχαΐα.

Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας

Συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου ο κύκλος Σεμιναρίων εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και ο Α’ Κύκλος περιλαμβάνει τρεις ακόμα αντίστοιχες

συγκεντρώσεις στελεχών οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη (7.30μμ) όλο τον Ιούνιο και ειδικότερα

15 , 22 , και 29.

Οι συγκεντρώσεις διαλόγου θα φιλοξενούνται στα γραφεία της Οργάνωσης στην Πάτρα (Κορίνθου 273Γ)

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου