Νίκος Νικολόπουλος : Άνθρωποι και ποντίκια οι Άστεγοι στην Πάτρα και Αδιαφορία από την Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.

Γροθιά στο στομάχι αποτέλεσε το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου, για την Άστεγη στην περιοχή του Πυροσβεστίου στην εφημερίδα Πελοπόννησος της Δευτέρας 27/6/2022.

Είναι λυπηρό σήμερα στη Πάτρα και με «Κομμουνιστική» Δημοτική Αρχή, να υπάρχουν συνάνθρωποί μας να ζουν σε τρώγλες με τρωκτικά.


Είναι Απάνθρωπη η αδιαφορία που επιδεικνύουν, τόσο ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κ. Τουλγαρίδης, όσο και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Σαμούρη, σε ανάλογες καταστάσεις και για άλλες οικογένειες στην Πάτρα.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», έχουμε καταθέσει προς τον Δήμαρχο ερωτήματα σχετικά με συνανθρώπους μας που ζητούν ουσιαστική στήριξη και ζουν στο δρόμο.

Απάντηση καμία.

Πλήρεις αδιαφορία από την Δημοτική Αρχή.

Μη διαταραξουμε το έργο του προέδρου του ΚΟΔΗΠ, για την Απευθείας Ανάθεση και αγορά φέτας με 12,20€ το κιλό.

Μην «βάλουμε» σκοτούρες στη καθημερινότητα της Αντιδημάρχου Υγείας και Πρόνοιας, με λαϊκά ζητήματα και ανάγκες.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», είχα καταθέσει τελευταία την παρακάτω ερώτηση προς τον Δήμαρχο, για ανάλογη περίπτωση συνανθρώπου μας που δημοσιοποιήθηκε στα Μ.Μ.Ε.  

Κάνοντας και συγκεκριμένες προτάσεις, σύμφωνα με ισχύον κοινωνικά προγράμματα του Υπουργείου:

 https://www.patrasevents.gr/article/580461-nikolopoulos-na-stiriksoume-ousiastika-tous-astegous-stin-patra-dinontas-tous-ektos-apo-stegi-ke-ergasia-sto-dimo

Καμία απάντηση.

Καμία πρωτοβουλία.

Πλήρης ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ από τον Δήμαρχο κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου