ΠΑΤΡΑ / Νίκος Νικολόπουλος : Να αποκατασταθεί η νομιμότητα χωρίς έφεση και χωρίς καμία άλλη δικαστική διένεξη, ο ΚΚΕς Δήμαρχος ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ να καταβάλει όσα χρωστά στους εργαζόμενους

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», με πρόσφατη ανακοίνωση είχαμε καλέσει την Δημοτική Αρχή, να μην προβαίνει στη διαδικασία της Έφεσης, για αποφάσεις Δικαστηρίων που δικαιώνουν εργαζόμενους του Δήμου.

Νιώθουμε δικαιωμένοι σήμερα ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» που η Δημοτική Αρχή, υιοθετεί την πρότασή μας και στην έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 14/6/2022, σε αντίθεση με την πρόταση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, μας καλεί να αποφασίσουμε την μη άσκηση Έφεσης στην υπ’ αριθ. 275/2019 απόφαση του Ειρηνοδικείου Πατρών.

Μια απόφαση που δικαιώνει μισθολογικά δύο εργαζόμενες στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, καλώντας παράλληλα τον Οργανισμό να της καταβάλει και εντόκως τα ποσά, που για σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της στέρησε.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», εκτός της ψήφος μας να μην ασκηθεί έφεση στην παραπάνω απόφαση, καλούμε επίσης τη Δημοτική Αρχή να αναζητήσει, τυχόν την υπάρξει και άλλων εργαζομένων του Δήμου ή των Οργανισμών του, που έχουν τις ίδιες προϋποθέσεις και έχουν αδικηθεί μισθολογικά, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα χωρίς καμία δικαστική διένεξη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου