ΠΑΤΡΑ : Ιδού το Διεθνές Φεστιβάλ της πόλης -- ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας για το 2022, παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουνίου - στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας», όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής, από το σημείο όπου έχει διαμορφωθεί η «γωνιά» που είναι αφιερωμένη στο γλύπτη Διονύση Γερολυμάτο - η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού αναφέρθηκε στη φιλοσοφία, τις ενότητες και τους βασικούς άξονες του θεσμού για φέτος, επισημαίνοντας τα εξής:

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2022 έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδρομή  του, από τις 23 Μαΐου, με το Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής με θέμα «1922-2022, Πρόσφυγες» που διεξάγεται στο νέο Πολυχώρο Πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα, στο Νότιο Πάρκο.

Βασικό και ουσιαστικό στοιχείο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ήταν και συνεχίζει να είναι η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Τα τελευταία χρόνια, το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας διατηρεί όλα τα καλά στοιχεία των προηγούμενων ετών, εμπλουτίζοντάς τα και έχει παράλληλα προσθέσει πολλές δραστηριότητες, ακόμα πιο αξιόλογες. Κάθε χρόνο γίνεται πιο ώριμο και έμπειρο στο να προβάλει τον πολιτισμό προς τον λαό του Δήμου Πατρέων, παρά τα όλο και ένα πιο ασφυκτικά οικονομικά δεδομένα και τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού και υποδομών .

Όπως επανειλημμένα έχουμε πει, ο πολιτιστικός οργανισμός τα μόνα έσοδα που έχει είναι από την επιχορήγηση του Δήμου, ο οποίος με την σειρά του έχει έσοδα από το κράτος, το οποίο εισπράττει από τον ελληνικό λαό με πλήθος φόρων και τελών. Ο Δήμος θα ’πρεπε να ’χει επιχορήγηση 91 εκ. ευρώ Αντ’ αυτού από το 2010 έχει 23 εκ.€! Σ’ αυτό το πλαίσιο κάνουμε διαχείριση, πορευόμαστε σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, γι’ αυτό διαμαρτυρόμαστε και διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε.

Ως Πολιτιστικός Οργανισμός οφείλουμε να φροντίζουμε για το σύνολο των καλλιτεχνικών μας δομών, όλα αυτά δημιουργούν οικονομική ασφυξία.

Απαιτούμε να μας δοθούν όλα αυτά πουμας στερούν και κατ’ επέκταση στερούν από τον Πατραϊκό λαό, δηλαδή χρηματοδότηση και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Αξιοποιούμε και το γνωρίζετε, ό,τι δυνατότητες μπορεί να υπάρχουν, σε ένα αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των Δήμων.

Παρά τα ασφυκτικά δεδομένα και την λειψή χρηματοδότηση, λάβαμε υπ’ όψη μας την οικονομική κατάσταση των δημοτών, διαμορφώσαμε την τιμή του εισιτηρίου έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις  όλοι και όχι μόνο όσοι έχουν την δυνατότητα.

Για τις λοιπές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2022

Χωρίζονται σε δύο μεγάλες κύριες κατηγορίες, τις μουσικές-χορευτικές παραστάσεις και τις θεατρικές. Ήδη στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, του Φεστιβάλ στις Γειτονιές και των παραστάσεων του Καραγκιόζη.

 Μουσικές παραστάσεις :

Ξεκινάμε το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Κάστρο του Ρίου με την BostonYouthOrchestra. Εκατό μουσικοί της ΦιλαρμονικήςΟρχήστρας Νέων της Βοστώνης υπό τη διεύθυνση BenjaminZander και τον ZlatomirFung στο τσέλο, παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό πρόγραμμα το οποίο ανοίγει με το χορογραφικό ποίημα του ΜωρίςΡαβέλ «Το Βαλς». Έργο που σύμφωνα με τον δημιουργό του αποτελεί «ένα είδος αποθέωσης του βιεννέζικου βαλς», γεμάτο δυναμισμό και ενέργεια. Ακολουθεί ένα από τα πιο αγαπημένα ορχηστρικά γραπτά για τσέλο, το Κοντσέρτο για βιολοντσέλο και ορχήστρα του Έντουαρντ Έλγκαρ. Η βραδιά θα κλείσει με την Συμφωνία αρ.5 του Σοστακόβιτς

Ξεχωρίζουν επίσης, το μουσικό αφιέρωμα στον πατρινό ρεμπέτη  ΜπάμπηΓκολέ, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 2 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3).

Η Κατερίνα Τσιρίδου ο Αντώνης Αινίτης και αρκετοί ακόμη  συνεργάτες του παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα – φόρο τιμής στον αγαπημένο τους συνεργάτη και φίλο ΜπάμπηΓκολέ.

 

Το τριήμερο jazz&More που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων από την Πέμπτη 7 ως και το Σάββατο 8 Ιουλίου αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς των εκδηλώσεων.

Οκύκλος ολοκληρώνεται τηνΤρίτη 13 Σεπτεμβρίου με την Συναυλία-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η ΠέγκυΖήνα, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, πλαισιωμένοι από την ορχήστρα που συνόδευε τον Δημήτρη Μητροπάνο, θα μας θυμίσουν τα τραγούδια ενός μοναδικούανθρώπου και καλλιτέχνη.

Στις εκδηλώσεις εμπλέκονται καλλιτεχνικά σχήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού.

θεατρικέςπαραστάσεις:

Θα παρακολουθήσουμε παραστάσεις οι οποίες κάνουν πρώτη στάση στην Επίδαυρο.

Το Ρωμαϊκό Ωδείο θα είναι κλειστό για τα επόμενα δύο χρόνια, λόγω εργασιών. Επίσης, το Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», είναι κλειστό σύμφωνα με την σύμβαση που υπεγράφη, προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ και θα αποκατασταθεί αποκτώντας μία κεντρική σκηνή με 800 θέσεις.

Τα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία απορρίφθηκαν ως χώρος διεξαγωγής, κυρίως θεατρικών παραστάσεων, λόγω του μεγάλου θορύβου που υπάρχει στην περιοχή.

Για τους παραπάνω λόγους και μη θέλοντας να στερήσουμε από το πατραϊκό θεατρόφιλο κοινό τις θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού, διαμορφώνεται ένας νέος χώρος, δίπλα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου, απέναντι από το πάρκινγκ που λειτουργεί βοηθητικά στο Στάδιο. Ο χώρος αυτός είναι ήδη αμφιθεατρικός και έχει την κατάλληλη κλήση που χρειάζεται μια θεατρική υποδομή, ενώ τα επίπεδα θορύβου είναι πολύ χαμηλά. Ο χώρος αυτός θα ονομαστεί Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων.

Ξεχωρίζουν οι παραστάσεις «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα , «Μήδεια» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Χειλάκη-Δούνια, «Γυάλινος Κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.

Επίσης στο πλαίσιο του Διεθνούς φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν οι παραστάσεις«Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία ΤζέζαριςΓκραουζίνις,«Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή καθώς και η Μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από την ταραχώδη ζωή της LOTTELENYA, του ΜπέρλοντΜπρεχτ, οι «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, η παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη και «Προμηθέας Δεσμώτης» σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη

 

Δημοτικός Κινητός Κινηματογράφος

Το «ταξίδι» του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου στις γειτονιές της Πάτρας ξεκινά για 6η συνεχή χρονιά στις  9.30 το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου στο αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Η ενότητα του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου πραγματοποιείται φέτος σε συνεργασία με το Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για νέους και παιδιά. Μέσα από τη συνεργασία ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου της Πάτρας φιλοδοξεί να φέρει κοντά στον καλό και βραβευμένο κινηματογράφο τα παιδιά και τους νέους της περιοχής. Οι ταινίες απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και είναι ταινίες μυθοπλασίας, animation και ντοκιμαντέρ».

Στην παρουσίαση του προγράμματος παραβρέθηκε και ο γλύπτης – ζωγράφος μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ), Χρήστος Λάμπρου, ο οποίος με την ολοκλήρωση της συνέντευξης ξενάγησε τους εκπροσώπους των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης στο χώρο των εργασιών του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής, όπου γίνεται και η κατασκευή των γλυπτών.

ΤΟ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΙΟΥΝΙΟΣ

ΣΑΒ. 25/6     Συναυλίαμετην BOSTON YOUTH PHILHARMONIC ORCHESTRA

                     Κάστρο Ρίου, ώρα 21.30

 

ΤΡΙΤ. 28/6+ Θεατρική Παράσταση «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ»

ΤΕΤ.  29/6   σε συγγραφή και σκηνοθεσία ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ – ΘΑΝΑΣΗ

                  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα  21.30

 

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΣΑΒ. 2/7     Αφιέρωμα στον Πατρινό Ρεμπέτη ΜΠΑΜΠΗ ΓΚΟΛΕ.

                     Η Κατερίνα Τσιρίδου ο Αντώνης Αινίτης και αρκετοί ακόμη

συνεργάτες του παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα – φόρο τιμής στον αγαπημένο τους συνεργάτη και φίλο ΜπάμπηΓκολέ.

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΔΕΥΤ. 4/7 Θεατρική Παράσταση «ΗΛΕΚΤΡΑ» του ΕΥΡΙΠΙΔΗ σε

ΤΡΙΤ.  5/7     σκηνοθεσίαΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΡΑ. 

Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,    (Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι.Ρίτσου – Θύρα 3),    ώρα 21.30

 

ΤΡΙΗΜΕΡΟ JAZZ&MORE… - ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

 

ΠΕΜΠΤΗ 7/7, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/7 και ΣΑΒΒΑΤΟ 9/7

ΠΕΜΠΤΗ 7/7, ώρα 21.00

ΑΜΕΡΟΣ

PERIKLIS ALIOPIS “A LOT OF ME” (Ethnic/Balkan/Mediterranean/Jazz)

 

Β’ ΜΕΡΟΣ

«DRUMS&VOICEJAZZTRONICADUET” με τους ΗΛΙΑ ΔΟΥΜΑ και ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/7,ώρα 21.30

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΚΑΡΑΣ και ο GIANCARLOPALENA σ’ ένα εναλλακτικό μουσικό πρόγραμμα. Συμμετέχει το Κουιντέτο του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/7, ώρα 21.30

LoveTrio& Κωστής Χριστοδούλου

Το Lovetrio αποτελείται από τους: Δημήτρη Τσάκα στο σαξόφωνο Γιώργο Γεωργιάδη στο μπάσο Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα ντραμς

 

ΚΥΡ. 10/7, ώρα 21.30   

Θεατρική Παράσταση «ΑΚΟΥΩ ΗΧΟΝ ΚΩΔΩΝΟΣ» από έργα του ΜΠΟΣΤ επιμελημένα από τον ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΔΕΥΤ. 11/7 Θεατρική Παράσταση «ΜΗΔΕΙΑ» του ΕΥΡΥΠΙΔΗ σε

ΤΡΙΤ.  12/7  σκηνοθεσία  ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΧΕΙΛΑΚΗ και ΜΑΝΩΛΗ ΔΟΥΝΙΑ

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

                    

ΤΕΤ. 13/7    Θεατρική Παράσταση «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» του ΤΕΝΕΣΙ ΟΥΙΛΙΑΜΣ σε

                  Μετάφραση ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΦΕΑ, σκηνοθεσία ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΑΝΟΥΡΗ

                  Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΠΕΜΠ. 14/7         Συναυλία με το μουσικό σύνολο VAMOS (VAMOSORCHESTRA)

                  «Πρόσφυγες Συνθέτες»

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

ΠΑΡ.15/7      Θεατρική παράσταση « Κατά Φαντασίαν ασθενής» του

Μολιέτο από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΣΑΒ. 16/7    Θεατρική Παράσταση «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» του ΣΟΦΟΚΛΗ σε σκηνοθεσία     ΤΖΕΖΑΡΙΣ ΓΚΡΑΟΥΖΙΝΙΣ.

                    Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΤΡΙΤ. 19/7    ΘεατρικήΠαράσταση «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ»

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΤΕΤ. 20/7 + Θεατρική Παράσταση «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» του ΣΟΦΟΚΛΗ

ΠΕΜΠ. 21/7Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΠΑΡ. 22/7      Χορευτικό Αντάμωμα

ΣΑΒ. 23/7Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων ή Νότιο Πάρκο,

ΚΥΡ. 24/7ώρα 20.00

 

ΤΡΙΤ. 26/7   Θεατρική Παράσταση «ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ» βασισμένη στοέργο της ΔΙΔΩ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι.Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΠΑΡ. 29/7   Μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από την ταραχώδηΖωή της LOTTELENYA, της πρωταγωνίστριας του ΜΠΕΡΛΟΝΤ ΜΠΡΕΧΤ από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στο ρόλο της ΛΟΤΤΕ η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΚΥΡ. 31/7    Θεατρική Παράσταση «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ σε

                  σκηνοθεσία ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟΥ και μουσική ΦΟΙΒΟΥ

                  ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ

                     Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, οδός Ι.Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΤΡΙΤ. 2/8     Θεατρική Παράσταση «Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ»

ΤΕΤ.  3/8               Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων, 

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΠΕΜΠΤ. 1/9                  Θεατρική Παράσταση «ΑΝΤΙΓΟΝΗ»

ΠΑΡ. 2/9                Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, Ι.Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9          Θεατρική Παράσταση «Ματωμένος Γάμος»

                           Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, Ι.Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

 

ΚΥΡ. 4/9              Συναυλία «Η ΜΠΕΤΥ ΧΑΡΛΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

                           ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ»

                               Η συναυλία είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη των Λαών

                               με τραγούδια στα ελληνικά και άλλες γλώσσες

                               Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, Ι.Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

ΔΕΥΤ. 5/9            Θεατρική Παράσταση «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΙ» του ΕΥΡΙΠΙΔΗ

                           σε σκηνοθεσία ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ

                           Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, Ι. Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα 21.30

ΤΡΙΤΗ 6/9             Θεατρική παράσταση ««ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ»

Η παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη θα ταξιδέψει σε όλη την  Ελλάδα με μία παραμυθένια ιστορία της Μυθολογίας μας

ΠΕΜΠ. 8/9           Θεατρική Παράσταση «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ»

                           Σε σκηνοθεσία ΑΡΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ με τον ΓΙΑΝΝΗ

                           ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ

                                Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων,   

(Παμπελοποννησιακό   Στάδιο, Ι.Ρίτσου – Θύρα 3), ώρα   21.30

ΣΑΒ. 10/9               Συναυλία με τίτλο ο «Μουσική υπό το φως της πανσελήνου» . Συμπράττουν στο πιάνο Αναστάσιος Πάππας και Χρίστος Παπαγεωργίου

                               Αχαΐα Κλάους, ώρα 21.30

 

ΠΑΡ. 9/9             2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας 2022

  ΣΑΒ. 10/9 &         Στα πλαίσια του φεστιβάλ, στις 10/9 θα πραγματοποιηθεί

ΚΥΡ. 11/9           συναυλία με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΥΗΚΟΟΝ ΜΕΛΟΣ   «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ»

                               Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία, ώρα 21.30

 

ΔΕΥΤ. 12/9           ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΤΟ ΤΑΒΛΙ»του ΔΗΜΗΤΡΗΚΕΧΑΪΔΗ

                     Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, ώρα 21.30

ΤΡΙΤ. 13/9       Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ

Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ώρα 21.30

Η ΠέγκυΖήνα, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Κώστας  Τριανταφυλλίδης, πλαισιωμένοι από την ορχήστρα που συνόδευε τον Δημήτρη Μητροπάνο, θα μας θυμίσουν τα τραγούδια του και αποτίουν φόρο τιμής σε έναν μοναδικό άνθρωπο και καλλιτέχνη

Για τις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:  γενική είσοδος 10,00€, άνεργοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών κ.λ.π. 7,00€. Για το τριήμερο Jazz&more ατομικό εισιτήριο (για τις τρεις μέρες) 20,00€, ανά ημέρα 10,00€, άνεργοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών κ.λ.π. 7,00€. Για ομαδικά άνω των 20 ατόμων η τιμή θα είναι 5,00€ .

*ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ 2022

Ticketservices, Ταμείο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ  (τηλ. 2610.273.613), Δισκοπωλείο JOE RECORDS  (Καραϊσκάκη 134, Πάτρα, (τηλ. 2610.620.673), Βιβλιοπωλείο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ  (Κορίνθου 274, Πάτρα, τηλ. 2610.273.287)

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου