Ομιλία του Υπουργού Νίκου Παπαθανάση στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (1:30)

Μια ακόμα εκδήλωση διαλόγου για τα συμπεράσματα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου στη 1:30 το μεσημέρι στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας.

Προσκεκλημένος είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων , αρμόδιος για τις ιδιωτικές επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ , Νίκος Παπαθανάσης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και επιστημονικών συλλόγων , τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες και εθελοντές.

 

Ομιλίες Π. Μαρινάκη , Θ. Πλεύρη , Ν. Γιατρομανωλάκη , Στ. Κυμπουρόπουλουστα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

 

ΣΗΜΕΡΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ10ΙΟΥΝΙΟΥΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

 

Ο Γραμματέας της Πολιτκής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης , ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης , ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης και ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα βρεθούν σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην Πάτρα και θα μιλήσουν σε εκδήλωση διαλόγου που διοργανώνει η Οργάνωση.

Ηεκδηλώση εντάσσεται στο διάλογο που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη στην Αχαΐα μετά το 14ο Συνέδριο όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα καθώς και η πρωτοβουλία που έχει αναπτυχθεί σε όλο τον Νομό για την προώθηση του μεταρρυθμιστικού Κυβερνητικού Έργου. Εκδηλώσεις που ξεκίνησαν ήδη σε Ακράτα , Σελιανίτικα , προχτές στην Πάτρα και μετά την αυριανή  επόμενος σταθμός θα είναι την προσεχή Τρίτη 14 Ιουνίου στον Ελαιώνα (Ξενοδοχείο Σήμαντρο 8:00μμ) όπου προσκαλεσμένα είναι τα στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Διακοπτού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου