Η Νέα Δημοκρατία τίμησε τον Βενιζέλο Σωτηρακόπουλο

ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΑΙΑ

Εβδομήντα πέντε χρόνια ουσιαστικής προσφοράς στην  ΕΡΕ και την Νέα Δημοκρατία συμπλήρωσε ο αεικίνητος Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος.
Αποτελεί την ηγετική φυσιογνωμία της παράταξης στην Τριταία ενώ υπήρξε ο ιδρυτής και για δεκαετίες πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης δημιουργώντας και γραφεία στο Διάσελο.

Πανταχού παρών σε όλα τα προσκλητήρια έδινε τις δικές του μάχες σε μια περιοχή με δυσμενέςπεριβάλλον για την παράταξη. Με ήθος και ευπρέπεια υπερασπιζόταν  τα ιδανικά και τις αξίες μας κερδίζοντας την αγάπη όλων μας και την εκτίμηση των ιδεολογικών μας αντιπάλων.
Σήμερα ακμαίος παρότι διάγει το 92 χρόνο της ηλικίας του η σκέψη του παραμένει διαρκής και άσβεστη για την παράταξη και τον γενέθλιο τόπο του το Καλέντζι.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας τιμώντας την ανεκτίμητη προσφορά του στην παράταξη  αποφάσισε να του απονείμει αναμνηστική πλακέτα κατά της διάρκεια της πρόσφατης πολιτικής εκδήλωσης στον Ερύμανθο όπου τιμήθηκε και η μνήμη του αείμνηστου αντιδημάρχου και επίσης ιστορικού στελέχους Κώστα Τομαρά που τούτες τις ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξαφνικό χαμό του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος μιλώντας στην εκδήλωσηείχε μεταφέρει εκ μέρους του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ.ΚυριάκουΜητσοτάκη τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της παράταξης για όλα όσα προσέφεραν και οι δυο σε αυτήν.
Λόγοι ανεξάρτητοι της θέλησης του δεν είχαν επιτρέψει τότε στον ΒενιζέλοΣωτηρακόπουλο να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
Η απονομή της τιμητικής διάκρισης έγινε σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια σεμνής εκδήλωσης στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. στην πόλη μας όπου ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης μετά την ομιλία του απένειμε αναμνηστική πλακέτα.
Παρών στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.ΕρυμάνθουΓιάννης Παπακωνσταντίνου , μέλη της ΔΕΕΠ , τομεάρχες , εθελοντές και στελέχη -μέλη της παράταξης από την περιοχή

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

·       Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης απονέμει στο Βενιζέλο Σωτηρακόπουλο την τιμητική πλακέτα ενώ διακρίνεται και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.ΕρυμάνθουΓιάννης Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου