Γιώργος Παπαδάκης: Με την υπόθεση της Πάτρας στήθηκαν καριέρες

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και τόνισε πως κάποιοι «εκμεταλλεύτηκαν την τραγωδία με τους θανάτους των τριών παιδιών για να χτίσουν καριέρες» ενώ αποκάλυψε πως «μέσα στην επόμενη χρονιά θα δώσω τη σκυτάλη του Καλημέρα Ελλάδα

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρνατούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης και μίλησε για όλους και για όλα. Από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας μέχρι και το μέλλον του στην τηλεόραση.

«Η υπόθεση της Πάτρας μας συγκλόνισε όλους. Όταν σε 2,5 χρόνια τρία παιδάκια φεύγει το ένα πίσω από το άλλο είναι συγκλονιστικό. Όμως παράγινε το κακό γιατί πούλαγε το θέμα. Όσο έφερνε τηλεθέαση οι εκπομπές – ακόμα εστίαζαν εκεί. Από την άλλη στήθηκαν καριέρες, άνθρωποι με την πολύ συχνή εμφάνισή τους αυξήθηκαν οι μετοχές τους στο χρηματιστήριο αξιών του χώρου τους. Δεν τους κακίζω έκαναν τις επιλογές τους. Είμαι ο τελευταίος που γνωρίζει τόσο καλά την τηλεόραση για να κάνω κριτική. Δεν την ξέρω, δεν κάνω κριτική, αφήνω να κάνουν κριτική τα νέα παιδιά που έχουν 3,4 χρόνια και κάνουν κριτική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου