Inner Wheel PatraEuropea : «Η συμφιλίωση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής στο κατώφλι της κοινωνικής επιχειρηματικότητας των γυναικών και ο ρόλος αυτών στην κοινωνία, της μετά από Covid εποχής»,

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου ο Όμιλος Inner Wheel PatraEuropea στο πλαίσιο της καθιερωμένης αλλαγής Ηγεσίας του πραγματοποίησε, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, εκδήλωση με θέμα «Η συμφιλίωση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής στο κατώφλι της κοινωνικής επιχειρηματικότητας των γυναικών και το ρόλο αυτών στην κοινωνία, της μετά από Covid εποχής», στον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του roofgarden του ξενοδοχείου ‘’MyWay’’, με καταπληκτική θέα το λιμάνι και το ηλιοβασίλεμα της Πάτρας.



Την βραδιά άνοιξε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότηταςκ. Φωκίωνας Ζαίμης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και εν συνεχεία η επίσημη προσκεκλημένη της εκδήλωσης, καταξιωμένη και αγαπημένη Ψυχολόγος Τένια Μακρή συνεπήρε τους παρευρισκόμενους με την ομιλία της, παρουσιάζοντας το επίκαιρο και μοναδικό βιβλίο της με τίτλο «Τα σημάδια μένουν» από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.

Το λόγο πήρε η Πρόεδρος του ομίλου I.W. Patra-Europea 2020 – 2022 Έφη Γεωργίου-Σταμοπούλου, μιλώντας για το ρόλο, το πνεύμα και το έργο της γυναικείας οργάνωσης InnerWheel κάνονατς μια σύντομη αναφορά στη δράση του συλλόγου. Συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν η απερχόμενη Πρόεδρος παρέδωσε το σήμα της Προέδρου στην νέα Πρόεδρο Άννυ Ρούλια, η οποία ευχαρίστησε την αγαπημένη επίτιμη ομιλήτρια αλλά και τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι ο φετινός στόχος του International InnerWheel επικεντρώνεται στο ρόλο της Υγείας, της Παιδείας και της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, θεωρώντας καταλύτη για το ευ ζην του κοινωνικού συνόλου το σύνθημα «StrongWomenStrongerWorld».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΕπιχειρηματικότηταςνΦωκίωναςΖαίμης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό,
ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας  Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαίας και Δημοτικός Σύμβουλος  Αντώνης Κουνάβης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας Σπύρος Σκιαδαρέσης,η  Λίτσα Πασχαλίδου, μέλος του ομίλου Inner Wheel Πανοράματος Θεσσαλονίκης, η οποία εκπροσώπησε τη Ομοσπονδία Inner Wheel Ελλάδος και ο ομογενής ευεργέτης της πόλης και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου My Way Αθανάσιος Στεφανόπουλος. Ανάμεσα στους εκλεκτούς φίλους βρέθηκαν εκπρόσωποι Σωματείων και γυναικείων Ομίλων, όπως η Πρόεδρος Ελένη Γκιέκα και μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών, η Πρόεδρος του ιδρύματος Αναπήρων Παιδιών με Χρόνιες Ανίατες Παθήσεις «Κιβωτός της Αγάπης»  Κατερίνα Νικολάου,η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών Πάτρας  Λαμπρινή Σόφη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας  Αγγελική Στεφανάκη, η Πρόεδρος  Χαρά Αναστασοπούλου και μέλη του Ροταριανού Ομίλου Πάτρας, η Πρόεδρος του Σωματείου Πρόληψης και Προαγωγής Υπηρεσιών Υγείας «ΙΚΕΛΟΣ» Λεμονιά Νικολοπούλου.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι  Έφη Παπαδοπούλου, μέτοχος Φροντίδα Υγείας ΕΠΕ, Μαρία Βουτσινά, εκπρόσωπος EuropeDirect Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Σοφία Καυκοπούλου, δημοσιογράφος-συγγραφέας αλλά και πλήθος λαμπερών κυρίων κυριών από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Η βραδιά,μετά το welcomedrink,ευγενική προσφορά του ξενοδοχείου MyWay, κύλισε με ελαφρύ δείπνο εκλεκτών γεύσεων καικαταπληκτική μουσική επένδυση από τουςclarinetsoloistΒασίληΖίνγκο&liveactΤζώννυ Ανδριόπουλο, με υπέροχο κρασί,μαπλόχερη προσφορά από την οινοποιία AchaiaClauss, δροσερά νερά και αναψυκτικά προσφορά από την Askounis Security αλλά και υπέροχα δώρα χαλάρωσης και περιποίησης προσώπου από την MET cosmetic!!

Την εκδήλωση συντόνισε η Έφη Αναλυτή, Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αναπήρων Παιδιών με Χρόνιες Ανίατες Παθήσεις «Κιβωτός της Αγάπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου