ΠΑΤΡΑ : O δημοσιογράφος, ο σύντροφος, ο συνοδοιπόρος: Οι φίλοι του Νάσου θυμούνται στιγμές και ζωντανεύουν μνήμες

O δημοσιογράφος, ο σύντροφος, ο συνοδοιπ... 

Στις 9 το βράδυ

Εκδήλωση μνήμης για τον ιδρυτή του thebest.gr, τον δημοσιογράφο, τον σύντροφο, τον συνοδοιπόρο, τον καθοδηγητή, τον αγαπημένο Νάσο Νασόπουλο, διοργανώνουν οι φίλοι του, σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας στις 9 το βράδυ.

Στιγμές από τη ζωή τους με τον Νάσο θα θυμηθούν και θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες ο δικηγόρος Γιώργος Μάρκου και η διευθύντρια σύνταξης του thebest.gr Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο καλός του φίλος, Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.  Παρέμβαση θα κάνει εκ μέρους της Ένωσης Συντακτών Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρουυ- Νήσων, ο Πρόεδρος του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας.

Εικόνες και μνήμες από τον «δικό μας Νάσο», σταθμοί της ζωής και της καριέρας του, αλλά και ζεστές ανθρώπινες στιγμές θα ζωντανέψουν μέσα από τα λόγια και τα συναισθήματα που τα υπαγορεύουν  και κρατούν τον Νάσο πάντα ζωντανό ανάμεσά μας.

Η εκδηλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό.

O Nάσος Νασόπουλος έφυγε στις 7 Φεβρουαρίου 2021 σε ηλικία 57 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο που διήρκεσε περίπου δύο χρόνια. Άνθρωπος οξυδερκής, παραγωγικός, με ταχύ και πρωτοπόρο πνεύμα συνέβαλε, με το thebest.gr, καθοριστικά στη διαμόρφωση μιας διαφορετικής αντίληψης στον περιφερειακό διαδικτυακό Τύπο, που πολύ σύντομα επικράτησε στο σύνολο της χώρας. 

Ανήσυχος και ασύλληπτα ευρηματικός, με αξιοθαύμαστες ικανότητες οργάνωσης υπήρξε ο άνθρωπος που καταπιάστηκε και έφερε εις πέρας δύσκολες αποστολές για την πόλη της Πάτρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου