Θρασύδειλοι χτύπησαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Με αφορμή την επίθεση που πραγματοποίησαν οι «γνωστοί άγνωστοι» με μπογιές , συνθήματα και τρικάκια στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη του Κυβερνητικού Κλιμακίου και την ομιλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Μέρα μεσημέρι οι «γνωστοί άγνωστοι» επιτέθηκαν με συνθήματα και μπογιές στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐαςστην οδό Κορίνθου στην Πάτρα.

Η επίθεση έγινε στον τέταρτο όροφο του κτηρίου την ώρα μάλιστα που στο χώρο των γραφείων βρίσκονταν μέλη της οργάνωσης και εθελοντές.

Οι δράστες επιχείρησαν να μας τρομοκρατήσουν και να μας φοβίσουν. Έτσι πιστεύουν τουλάχιστον, αλλά δεν λογαριάζουν σωστά.

Η κοινωνία των ενεργών πολιτών τους έχει βάλει περιθωριοποιήσει . Οι πολίτες αποστρέφονται και αυτόματα καταδικάζουν τέτοιου είδους πρακτικές. Τα χιλιάδες μέλη της Ν.Δ. στην Αχαΐα , τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., οι τομεάρχες και οι εθελοντές θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για μία άλλη Ελλάδα. Για την Ελλάδα που αλλάζει αφήνοντας πίσω της στο περιθώριο την τρομοκρατία.

Καλούμε τις οργανώσεις των κομμάτων στην Αχαΐα να καταδικάσουν ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους την επίθεση. Είναι στοιχειώδης η υποχρέωσή τους απέναντι στη Δημοκρατία , τη νομιμότητα και την προάσπιση της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ – ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου