ΠΑΤΡΑ : Παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Τσιμπούκη

Σε παραθαλάσσια έκταση εικοσιενός στρεμμάτων του Δήμου μας, λειτουργούσε το ξακουστό ξενοδοχείο "Alexander Beach"  και μεταγενέστερα λειτουργούσαν και οι παιδικές κατασκηνώσεις της πρώην ΔΕΠΑΡ του Δήμου Ρίου. Έχει παρέλθει διάστημα πλέον του ενός μήνα, που συμπολίτης μας προσέφυγε στην Πολιτική Προστασία για να καθαριστεί η έκταση, που αποτελεί κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς θέτοντας σε κίνδυνο και την ευρύτερη περιοχή. Για τον ίδιο λόγο, προσέφυγε και η παράταξή μας Ώρα Πατρών.

Τι απαντά η Πολιτική Προστασία όπου επικεφαλής είναι ο αντιδήμαρχος κ Αναστασίου; Αδυνατούμε να βρούμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της έκτασης!!

Παρακαλούμε τον κ. Αναστασίου να ενημερωθεί από τον τοπικό τύπο, μιας και η υπηρεσία του αδυνατεί να βρει τον κάτοχο του οικοπέδου...!
Είναι γνωστό βέβαια και ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου και με ποια διαδικασία βγήκε σε πλειστηριασμό..
Αφού είναι "δυσκίνητος" ο κ. Αναστασίου και η υπηρεσία του, παραθέτουμε link προκειμένου να τον διευκολύνουμε για να εντοπίσει τους κατόχους του οικοπέδου.
https://www.thebest.gr/article/601134-sto-sfuri-to-istoriko-xenodocheio-ton-arachobitikon-alexander-beach
https://dete.gr/patra-sto-sfyri-apo-xeno-fund-to-proin-xenodocheio-alexander-sta-arachovitika/
https://www.eauction.gr/Auction/Details/119035
Τον καλούμε όμως ξανά και από εδώ, όπως έχουμε ήδη κάνει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και όπως έχει ζητήσει το τοπικό συμβούλιο, να προστατεύσει τους κατοίκους της περιοχής και τις περιουσίες τους..
Και να  μην "νίπτει τας χείρας του" ως άλλος Πόντιος...Πιλάτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου