ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουλίου, συναντήσεις της αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, με επικεφαλής το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ, του ΜΕΡΑ 25 και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Στην αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν οι εξής: Γρηγόρης Αλεξόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά», Κωνσταντίνος Σβόλης εκπρόσωπος της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Νικολόπουλος επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πάτρα», Γιώργος Ρώρος επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Πατρών», Αλέκος Χρυσανθακόπουλος της παράταξης «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη».

Οι συναντήσεις έγιναν μετά από αίτημα του Δημάρχου για την ανάγκη έκτακτης χρηματοδότησης του Δήμου Πατρέων, ώστε να καλυφθούν η μισθοδοσία και οι ασφαλιστικές εισφορές των συμβασιούχων εργαζομένων, που επέστρεψαν στο Δήμο με δικαστικές αποφάσεις.  

Κοινή συνισταμένη των σημερινών συζητήσεων ήταν η αναγνώριση, εκ μέρους των κομματικών εκπροσώπων, ότι το αίτημα του Δήμου είναι λογικό και δίκαιο, δεσμεύτηκαν δε να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την προώθησή του.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Αύριο, Τρίτη 26 Ιουλίου, στις 7 το πρωί, από τον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα, θα ξεκινήσουν τα λεωφορεία για τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από τους εργαζόμενους και το λαό της Πάτρας, στις 11 το πρωί, στο Σύνταγμα και την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου