Δύο σημαντικά τουρνουά πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego

Δύο σημαντικά τουρνουά προετοιμασίας έχει ετοιμάσει να πραγματοποιηθούν η PatrasStrategoTeam. Καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρίσκεται προ των πυλών, η προετοιμασία των αθλητών της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας είναι στα …κόκκινα.


Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, θα διεξαχθεί το Open Patras, στην Πάτρα και την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 15 Ιουλίου το Summer Open Kalavryta, στα Καλάβρυτα.

Συγκεκριμένα, το OpenPatrasθα φιλοξενηθεί στο Abelosevent & more στο Πλατάνι και οι συμμετέχοντες καλούνται να βρίσκονται στις θέσεις τους στις 3 το μεσημέρι. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου της Patras Stratego Team, ενώ για όσους δεν είναι μέλη υπάρχει συμμετοχή στα 7€ των ενηλίκων και 5€ τα παιδιά.

Το Summer Open Kalavryta που είναι το τρίτο της σειράς των προτουρνουά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και με αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων, θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής στο χώρο του Δημοτικού Πέτρινου κτιρίου στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων (πλ. Πετιμεζαίων).

Στις 9:30 μπορεί να προσέλθει ο οποιοσδήποτε θέλει να γνωρίσει το Stratego και τους κανονισμούς του, ώστε οι αγώνες να ξεκινήσουν στις 10:30. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!

Οι δύο διοργανώσεις ακολουθούν τους κανονισμούς της ISFκαι θα διεξαχθούν σε 5 γύρους αγώνων με σύστημα κληρώσεων SwissPerfect.

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται με επικοινωνία σε κάθε μέσω της Patras Stratego Team και στο 6982221639.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου