Πορεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα-- Συνέντευξη τύπου σήμερα

ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (9μμ) ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται με πρωτοβουλία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας οι συγκεντρώσεις Στελεχών σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Επόμενος σταθμός για την Αιγιάλεια μετά τις πέντε συγκεντρώσεις σε Αίγιο , Σελιανίτικα , Τρυπιά , Ακράτα και Ζαρούχλα σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας ακολουθείη συνδιοργάνωση τηςνέας συνάντησης Στελεχών από την περιοχή η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριοΔευτέρα 1η Αυγούστου  στις 9 το βράδυ στο καφέMezzoMezzoστην παραλία της Τέμενης. 

Η συγκέντρωση αποτελεί την συνέχιση της εκστρατείας που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού. Τις κεντρικές εισηγήσεις στη συγκέντρωση θα κάνουν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.  Την Τετάρτη 17 Αυγούστου θα ανακοινωθούν από την Δ.Ε.Ε.Π. και την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας τρεις νέες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε άλλα διαμερίσματα του Δήμου Αιγιάλειας.

......................

**** Συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Κουνάβης σήμερα Δευτέρα 1η Αυγούστου 2022 στις 12 το μεσημέρι  στα γραφεία της Οργάνωσης   (Κορίνθου 273Γ) με θέμα :

Εννέα μήνες από την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα. Απολογισμός δράσεων και παρεμβάσεων. Στόχοι επόμενου τριμήνου.

.........................

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η Συγκρότηση του Τομέα Αθλητισμού Αχαΐας στον οποίο συμμετέχουν

παράγοντες και αθλητές από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα. Ο τομεάρχης Κώστας Χρυσανθόπουλος στην

προσεχή συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. θα εισηγηθεί την διοργάνωση της 1ης Συνδιάσκεψης Αθλητισμού στην Αχαΐα ενώ την προσεχή Τρίτη 2 Αυγούστου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνη Κουνάβη για οργανωτικά θέματα καθώς και για την παρουσίαση του νέου Τομέα Αθλητισμού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου