Εντυπωσιακή συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Τέμενη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα  το βράδυ στην Τεμένη η συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Εβδομήντα και πλέον στελέχη της περιοχής με την παρουσία τους επιβεβαίωσαν την στήριξη τους στον Πρωθυπουργό ΚυριάκοΜητσοτάκη και συνάμα στο μεταρρυθμιστικό κυβερνητικό προγραμμα σε όλους τους τομείς. Παράλληλα εξέφρασαν τα αισθήματα συμπόρευσης με την δραστήρια ΔΗΜΤΟΑιγιάλειας που αποτελεί το προπύργιο των αγώνων και για νέες διεκδικήσεις και επιτυχίες.


 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βασίλης Σταθακάρος  στην εισήγηση του ευχαρίστησε τα μέλη για την ανταπόκριση τους , περιέγραψε το οργανωτικό πλαίσιο δράσεων και στοχεύσεων της οργάνωσης και κάλεσε όλους σε μια πανστρατιά μέχρι τις εκλογές.

Στην εισήγηση του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουναβης επισήμανε :

«Είμαστε απόψε μαζί σε αυτή την καταπληκτική συγκέντρωση να σφίξουμε το χέρι σε όλες και όλους εσάς τα στελέχη και μέλη που αποτελείται την φωνή και την δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στην Αιγιάλεια». 

Ο κ. Κουνάβης παρουσίασε τον αναλυτικό απολογισμό δράσεων και παρεμβάσεων που έχει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας το πρώτο εννεάμηνο από την επανεκκίνηση της οργάνωσης στην Αχαΐα επισημαίνοντας ότι η ΝΔ αποτελεί την κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην χώρα και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο ηγέτης που εγγυάται την σταθερότητα και την μετάβαση στην νέα εποχή. Η ΝΔ παρά τις αντιξοότητες τίμησε την ψήφο των πολιτών υλοποιεί το κυβερνητικό της πρόγραμμα προς όφελος των πολιτών. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , ΙάσοναςΦωτήλας , ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος , η πολιτευτής Έφη Γιαννιά , το μέλος της ΔΕΕΠ και Υπ. Υπαίθρου Γιώργος Μεντζελόπουλος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Βασίλης Παναγόπουλος.

Παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Περικλής Παπαγιαννόπουλος , Βασίλης Χριστόπουλος , Γιώργος Γιοβάς , ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Τέμενης Δημήτρης Μάκρης , ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος  Θόδωρος Μιχαλόπουλος , τα μέλη του ΔΣ της δραστήριας ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιάλειας και δεκάδες στελέχη από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου