Νίκος Νικολόπουλος: «Φουντώνει το ποτάμι της αγανάκτησης γειτονιά – γειτονιά, από την εγκατάλειψη της Δημοτικής Αρχής ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ».

Τον Δεκέμβριο του 2020 ο Δήμαρχος Πατρέων κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ, παραβρέθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες στο απαλλοτριωμένο οικόπεδο μεταξύ του 1ου Νεκροταφείου και των σχολικών συγκροτημάτων της Ανθούπολης.

Μια επίσκεψη που σκοπό είχε να φωτογραφηθεί και να υποσχεθεί ότι στον συγκεκριμένο χώρο, θα διαμορφωθεί σε πλατεία και χώρος πρασίνου για τους κατοίκους της περιοχής.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», διαβλέποντας την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής να δώσει την εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες, για την σύνταξης μελέτης και αξιοποίησης του συγκεκριμένου χώρου, κατέθεσα την παρακάτω ερώτηση προς τον Δήμαρχο.

https://www.neapatra.gr/?section=637&page1541=10&language=el_GR&itemid1541=2783&detail1541=1

Προτείνοντας στην Δημοτικά Αρχή να προχωρήσει στην αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου ως Αθλητικό πάρκο στην γειτονιά της Ανθούπολης με πιστοποιημένα όργανα γυμναστικής, με φώτα και δενδροφύτευσης του χώρου, για να απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής, όπως αντίστοιχα σε άλλους Δήμους στην Ελλάδα.

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, όχι μόνο δεν μας απάντηση ως όφειλε, πολύ περισσότερο αγνόησε την πρόταση της παράταξή μας και τα αιτήματα των κατοίκων.

Με την σημερινή προκλητική ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή, προσπαθεί να «ευνουχίσει» τις διαμαρτυρίες που σιγά - σιγά αρχίζουν να φουντώνουν γειτονιά – γειτονιά για την εγκατάλειψή τους.

Σήμερα Εκπολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Πατρέων με φωνή διεκδικούν, αυτά που η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ τους στερεί.

Τη Δημιουργία χώρου πρασίνου και πάρκου, κ.α.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», θα είμαστε παρόντες στην εκδήλωση που διοργανώνει ο δραστήριος εκπολιτιστικός σύλλογος της Ανθούπολης.

Για να διεκδικήσουμε την Πάτρα που μας αξίζει.

Ελπίζουμε να παραβρεθεί και ο Δήμαρχος, παρουσιάζοντας και το φάκελο της μελέτης που έχουν συντάξει οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου και την χρηματοδότησή του από υφιστάμενα προγράμματα της πολιτείας.

Το μέλλον της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» που οραματίζονται οι κάτοικοι ξεκίνησε…..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου