Ομιλία του Υπουργού και Αντιπροέδρου της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη στην Πάτρα

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στις 4 Οκτωβρίου 1974, στην αυγή μιας νέας δημοκρατικής περιόδου για τη χώρα, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε το μεγαλύτερο κόμμα της σύγχρονης Ελλάδας, τη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα που εδώ και 48 χρόνια εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Το κόμμα μας έχει ταυτίσει την ιστορική του διαδρομή με την πορεία του έθνους. Η Νέα Δημοκρατία έχει καθορίσει όλα τα ιστορικά ορόσημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Σαράντα οκτώ χρόνια μετά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Έχουμε ισχυρή αυτοπεποίθηση και την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας. Το συμφέρον της πατρίδας, η ενότητα του λαού και ο ορθός πολιτικός λόγος είναι οι δικές μας πυξίδες για το μέλλον. Ένα μέλλον ευημερίας και ασφάλειας στο οποίο οι Έλληνες μπορούν να προσδοκούν και η Νέα Δημοκρατία μπορεί να υλοποιήσει.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας τιμώντας την επέτειο των 48 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» με ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας - Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.

Σε μήνυμά της με την ευκαιρία της επετειακής εκδήλωσης η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας υπογραμμίζει:

«Σαράντα οκτώ χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής μας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή αντηχούν και μας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης, στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβη.

Ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων. Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία.

Η παράταξή μας με επικεφαλής των Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους.

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει στην Αχαΐα, σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου