GP Σιγκαπούρης: Τα πάρτι που δίνουν ζωή στην F1 και οι τιμές που… ζαλίζουν

Το γκραν πρι της Σιγκαπούρης, το οποίο κάνει το μεγάλο comeback, θεωρείται ιδιαιτέρως επώδυνο για τους οδηγούς, ωστόσο προσφέρει στους θαυμαστές αμείωτη αίγλη


Το γκραν πρι της Σιγκαπούρης, το οποίο κάνει το μεγάλο comeback, θεωρείται ιδιαιτέρως επώδυνο για τους οδηγούς, εξαιτίας των χαρακτηριστικών της πίστας, αλλά και λόγω της ζέστης και της υγρασίας, ωστόσο προσφέρει στους θαυμαστές αμείωτη αίγλη — συναυλίες, πάρτι, VIP σουίτες και πολυτελή εστιατόρια.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας Max Verstappen, Charles LeClerc και Sergio Perez θα κληθούν να ακολουθήσουν μια διαδρομή που στροβιλίζεται στους δρόμους της πόλης της Σιγκαπούρης.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των οδηγών σε διαδρομές δρόμου (και όχι ειδική πίστα) μετά το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν τον Ιούνιο. Επιπλέον, η νυχτερινή διαδρομή του GP της Σιγκαπούρης, το καθιστά ακόμη πιο επισφαλές για τις εξαιρετικά σκληρές αναρτήσεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Ο τιμοκατάλογος

Ένα απλό εισιτήριο για να παρακολουθήσετε τον αγώνα της Κυριακής από τις κερκίδες στοιχίζει με 208 δολάρια, όμως έχουν ήδη εξαντληθεί. Τα εισιτήρια τριών ημερών κοστίζουν 1.288 δολάρια, ενώ υπάρχουν και τα μεγάλα πακέτα. Η Edge Global προσφέρει ένα τριήμερο πάσο στο Red Bull F1 Team Paddock Club (VIP σουίτες με καναπέδες στην πίστα) για 10.750 δολάρια ανά άτομο.

Το πακέτο Twenty3 από τη Seat Unique, μια πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων, περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλες τις ζώνες στο πάρκο και τους χώρους διασκέδασης, καθώς και υπαίθρια τραπεζαρία στο Bay Terrace και κοστίζει 7.774 ανά άτομο.

Πολλά ξενοδοχεία της περιοχής πωλούν επίσης πακέτα που περιλαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση.

Για πιο «βαριά» πορτοφόλια

Το μεγαλύτερο δέλεαρ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Grand Prix θα είναι η νυχτερινή ζωή πριν και μετά τον αγώνα. Το Amber Lounge, διοργανώνει πάρτι και η λέξη ακριβό δεν αρκεί για να περιγράψει τι χρειάζεται κανείς για να μπει μέσα. Ένα επιτραπέζιο πακέτο για 10 άτομα, που ονομάζεται Amber Suite, ξεκινά από 45.000 δολάρια.

Για 38.500 δολάρια, η επιλογή Platinum περιλαμβάνει ένα τραπέζι για 10 άτομα μπροστά από την κεντρική σκηνή, ενώ το πιο ακριβό από όλα είναι η Noir Suite, ένας ιδιωτικός χώρος κατά παραγγελία που περιορίζεται σε ένα γκρουπ ανά διανυκτέρευση, με αποκλειστικό προσωπικό και VIP υπηρεσία που περιλαμβάνει, κατά πάσα πιθανότητα, όλες τις λιχουδιές που μπορεί να φανταστεί κανείς. Κοστίζει μόλις… 70.499 δολάρια!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου