ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Έκκληση για βοήθεια σε μαθήτρια του Συλλόγου

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι ,

 Η μαθήτρια Α.Μ-Φ. που φοιτά σε σχολική μονάδα του Συλλόγου μας (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση του συλλόγου) δίνει μία αποφασιστική και κρίσιμη μάχη για την υγεία της και γι’ αυτό πρέπει να μεταβεί σε ιατρική μονάδα του Εξωτερικού για επέμβαση όπου συνολικά θα νοσηλευτεί εκεί για δύο μήνες. Από το κράτος  δυστυχώς καλύπτονται μόνο τα ιατρικά έξοδα, αυτά που ζητούνται από το νοσηλευτικό ίδρυμα που θα γίνει η επέμβαση. Όλα τα άλλα, έξοδα μεταφοράς και διαμονής, πρέπει να καλυφθούν από την οικογένεια και υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Παρακαλούμε να κάνετε την αλληλεγγύη πράξη και να συνδράμετε οικονομικά ως σύλλογοι διδασκόντων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων στον παρακάτω λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αριθμός λογαριασμού 78900290418 ΙΒΑΝ: GR7001107890000078900290418 (Δικαιούχος η ίδια Α.Μ-Φ. καθώς και οι γονείς της Κ.Β. και Α.Κ.) ώστε να δώσουμε το δικαίωμα στη μικρή μας μαθήτρια και στην οικογένεια της να μεταβούν στο Εξωτερικό για την επέμβαση.

Στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε ας κρατήσουμε ψηλά τις αξίες της συναδελφικότητας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς . Ως Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σας ευχαριστούμε προκαταβολικά από καρδιάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου