Πατραϊκό Ημερολόγιο

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-Ξεκινούν και θα ολοκληρωθούν στις 9.12.2022 οι τελετές ορκωμοσίας προπτυχιακών αποφοίτων όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι τελετές για τα Τμήματα που εδρεύουν στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος ενώ για τα Τμήματα που εδρεύουν εκτός Πατρών, οι τελετές αποφοίτησης θα πραγματοποιηθούν στην έδρα των Τμημάτων (Αγρίνιο – Μεσολόγγι).

-17.30 Το Παράρτημα Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Νερό και Καρκίνος». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να την παρακολουθήσουν στο σύνδεσμο: https://upatras-gr.zoom.us/j/98546153289?pwd=VmNMNGxGUmllcmwycTVVaTBSOFpiZz09

-19.00 Το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού διοργανώνει στο κτήριο του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού (Μ. Αλεξάνδρου, Κουκούλι) τα Εγκαίνια της Μόνιμης Συλλογής Οδίτης του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Πατρών. Στόχος της έκθεσης είναι η εμπλοκή των φοιτητών/τριών σε μια δράση που από τη μια εμπεριείχε την έννοια της ανακύκλωσης -και κατά συνέπεια μιας αρχικής αναφοράς στην αειφορία και τη συμβολή του τουρισμού σε αυτή- και από την άλλη τους φέρνει σε επαφή με δημιουργούς πολιτιστικών αναπαραστάσεων αλλά και με τις ίδιες τις πολιτιστικές αναπαραστάσεις. Επίσης την ίδια ημέρα διοργανώνεται, σε συνεργασία με την Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών, ημερίδα με θέμα: «Το ταξίδι στην Λογοτεχνία».

19.30 DECK cafe (Ηρ. Πολυτεχνείου 42) : Το μυθιστόρημα της Σοφίας Χριστοπούλου «Αποχρώσεις ζωής» παρουσιάζουν οι εκδόσεις «Το Δόντι»

- Μουντιάλ 2022  Φάση των 16 : 17:00 Ιαπωνία–Κροατία «Al Janoub Stadium» Αλ-Ουάκρα  21:00 Βραζιλία–Ν. Κορέα «Stadium 974» Ντόχα


 

ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11.30 : Συνεδριάζει δια ζώσης (και μέσω τηλεδιάσκεψης για τα μέλη που για λόγους υγείας δεν μπορούν να προσέλθουν) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων

18.00 Παλαιά Σφαγεία :Το περιοδικό «ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ», πραγματοποιεί Ημερίδα, με θέμα : «100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή» και Έκθεση «Tα Ελληνικά Ταχυδρομεία κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας (γραμματόσημα, σφραγίδες και ανέκδοτες επιστολές)». και τα  εγκαίνιά της  θα πραγματοποιηθούν χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου. Η έκθεση θα διαρκέσει  έως και την Πέμπτη 15/12. Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκτός των φορέων και εκπρόσωποι των Ποντιακών σωματείων της περιοχής μας. Στον ίδιο χώρο θα προβάλλεται και η γνωστή ταινία του Νίκου Κούνδουρου «1922»., η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ηλία Βενέζη: “Το νούμερο 31328”. Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την ταινία τις παρακάτω ημερομηνίες : Τετάρτη 7/12, Παρασκευή 9/12,  Δευτέρα 12/12, Τετάρτη 14/12, από τις 18:00 έως 20:30 Για τα σχολεία θα προβάλλεται κάθε μέρα πρωινές ώρες .Η είσοδος  ελεύθερη.

 

- 20.00 Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»:  Συναυλία-αφιέρωμα στο «Αντάρτικο τραγούδι» με την Πατρινή σοπράνο Μαριάννα Μεσσαλά και την ορχήστρα της στο πλαίσιο των δράσεων  που πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Δήμος της Πάτρας σε συνεργασία με τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών – Περιχώρων και την ΠΕΑΕΑ, οι οποίες είναι αφιερωμένες στην απελευθέρωση της πόλης από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

- Μουντιάλ 2022  Φάση των 16 :  17:00 Μαρόκο-Ισπανία «Education City Stadium» Αλ-Ραγιάν 21:00 Πορτογαλία–Ελβετία «Lusail Iconic       Stadium» Λουσαΐλ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών: Ολοκληρώνεται η έκθεση με θέμα: Ταξιδιώτες στον χρόνο – Νοσταλγικές διαδρομές στα αλφαβητάρια του παρελθόντος, από τις συλλογές του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, που συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου, η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης, και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης συνδιοργανώνουν, , έκθεση αλφαβηταρίων Στην Έκθεση παρουσιάζονται σταθμοί στην ιστορία της εκπαίδευσης μέσα από την ιστορία των Αλφαβηταρίων. Από τα Αλφαβητάρια με τα «ία και τα ωά» στο Αλφαβητάρι, καρπό της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης του 1917, το «Αλφαβητάρι με τον Ήλιο» (Δ. Ανδρεάδης, Α. Δελμούζος, Π. Νιρβάνας, Ζ. Παπαντωνίου, Μ. Τριανταφυλλίδης και εικονογράφηση Κ. Μαλέα).

-Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου : ΔιήμεροMeeting «Friets – Rezos Brands»

-12.00 – 15.00 Στο πλαίσιο της Πράξης «Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών», το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, θα υλοποιήσει, Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας, στις 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου   καθημερινά για τους φοιτητές/τριες και τους απόφοιτους/τες του Πανεπιστημίου.  Υπεύθυνος Έργου: email: mourtzis@lms.mech.upatras.gr Οι Ημέρες Καριέρας συμβάλλουν στην προώθηση των ευκαιριών απασχόλησης  και αποτελούν  έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης της αγοράς εργασίας. Στις διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας, οι φοιτητές/τριες και οι απόφοιτοι/τες του Πανεπιστημίου Πατρών, έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω της πλατφόρμας Ζoom σε πραγματικό χρόνο με τους υπεύθυνους προσλήψεων των εταιρειών και να πληροφορηθούν για τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η κάθε εταιρεία, σχετικά με τις  κενές θέσεις εργασίας τις οποίες διαθέτουν προς κάλυψη και να υποβάλλουν ερωτήματα. Οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι/τες του Πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι θα  παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν  σχετικά με τη σύνταξη ενός ελκυστικού βιογραφικού, τις τεχνικές μιας επιτυχημένης συνέντευξης και της παρουσίασης του εαυτού τους σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά και της  χρησιμοποίησης της τεχνολογίας στην ανεύρεση θέσεων εργασίας. Παράλληλα θα  έρθουν σε επαφή με εταιρείες τις οποίες θα επιλέξουν, με πιθανούς εργοδότες και θα πληροφορηθούν για τις ευκαιρίες εργασίας του κλάδου τους. Η δράση  επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων των εταιρειών να συναντήσουν δυνητικούς υποψήφιους και τελικά να προσελκύσουν ταλέντα τα οποία έχουν εκπαιδευτεί σε συγκεκριμένους τομείς. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail pmihalakea@upatras.gr,  τηλ: 2610 969662. 

20.00 Ξενοδοχείο Αστήρ: Χριστουγιεννιάτικη βραδυά από τον  Σοροπτιμιστικό  Όμιλο Πάτρας "Δανιηλίς"  34 χρόνια προσφοράς. Δείπνο και μουσική. Τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Μαχητές».

-Αγορά Αργύρη. Παρουσιάζεται το νέο μυθιστόρημα του Μάκη Σέργιου με τίτλο «ΘαλασσοΛύκοι».Ο γνωστός πατρινός «εφημεριδάς» και συγγραφέας  θα συστήσει στους συμπατριώτες του το δεύτερο βιβλίο του. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό αστυνομικό και πολιτικό θρίλερ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. με το οποίο αναμένεται να ταράξει τα νερά της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-18.30 Αγορά Αργύρη, Αγ. Ανδρέου 82 Παρουσιάζεται το πολύκροτο βιβλίο του Γιώργου Μόσχου Η ΠΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σε 4η έκδοση επαυξημένη και ντοκουμενταρισμένη από τονπατραϊκο εκδοτικο οίκο Gotsis

Παρουσιάζουν:Σία Αναγνωστοπούλου, τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτής Αχαΐας,Παντελής Κυπριανός, καθηγητής Ιστορίας

Καθηγητής Ιστορίας της Εκπαίδευσης και των Πολιτικών Ιδεών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Συντονίζει: ο Δημήτρης Χωρίτος

Δημοσιογράφος

-20.30 Πολυχώρος  Κοινο_Τοπίας, Καραϊσκάκη 153 ισόγειο, μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου Παρουσίαση Οι αφανείς Φιλέλληνες στην επανάσταση του 1821 – Ο λόρδος Φραγκίσκος Άστιγξ και το πολεμικό του πλοίο ‘‘ΚΑΡΤΕΡΙΑ’’ από τον ιατρό χειρουργό Ω.Ρ.Λ. Κωνσταντίνο Κηπουργό.Θα παρουσιαστούν ιστορικά στοιχεία για τον φιλέλληνα Άστιγξ, την κορβέτα Καρτερία, αλλά και ομοίωμα της κορβέτας  . Ελεύθερη είσοδος αλλά με κράτηση θέσης η οποία εξασφαλίζεται στο 2610.622250 ωράριο γραμματείας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ, για δε τις άλλες ώρες στο 2610.277171 καθώς και στο info@koinotopia.gr. Θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου : 22ο Διήμερο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Εξελίξεις στην Ογκολογία
-Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου : Τριήμερο Φοιτητικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: ΕΕΦΙΕ 6ο CCIMS - Clinical Course

20.00 BIBLIOTHECA - DUE PIANI (Αγ. Νικολάου 47) Το Βιβλιοπωλείο ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ Ένας απαγορευμένος έρωτας που απογειώθηκε για να συντριβεί και να φέρει καταστροφή. Ένας άντρας διαλυμένος από το βάρος της απιστίας. Ένας γάμος σε εμπόλεμη ζώνη. Δυο παιδιά ρημαγμένα από τις καταστάσεις. Μια γυναίκα πεταμένη σε έναν θάλαμο ψυχιατρείου. Οργή, απόγνωση, πόνος, μίσος, εκδίκηση, σκοτεινά μονοπάτια. Μια δυνατή ιστορία με πολλούς αποδέκτες. Ένα θρίλερ συζυγικής απιστίας της διπλανής πόρτας, που συγκλονίζει και δίνει τροφή για σκέψη. Η άλλη όψη μιας επώδυνης συζυγικής σχέσης με απίστευτες παρενέργειες, ένας σταυρός πίσω από κλειστές πόρτες.Ενός λεπτού σιγή σε θύματα και θύτες, λίγο πριν νυχτώσει. Στην ψυχή και στο μυαλό…

- Μουντιάλ 2022  Προημιτελικοί : 17:00, (Στάδιο Education City, Ντόχα),  21:00 Ολλανδία - Αργεντινή(Στάδιο Lusail, Lusail)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον Χρήστο Ξυραφάκη στο ART EVOLUTION Ενα μάθημα χορού που απευθύνεται σε όλους. Επαγγελματίες, ερασιτέχνες, άτομα που θέλουν απλά να δοκιμάσουν και να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με το Σύγχρονο Χορό.Οσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα μπορέσουν να εξοικειωθούν με μηχανισμούς για το πως μετακινούμαστε στο χώρο καθώς και πώς ενδυναμώνουμε σωστά το σώμα. ( επανάληψη  11 Δεκεμβρίου ) .

- Μουντιάλ 2022  Προημιτελικοί : 17:00, (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα),   21:00 Αγγλία - Γαλλία (Στάδιο Lusail, Lusail)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

11.00- 17.00 : Εναρξη εφαρμογής του Εορταστικού ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 – 14.30 Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-15.30  κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Συνεδριάζει, δια ζώσης (και μέσω τηλεδιάσκεψης για  όσους για λόγους υγείας δεν μπορούν να προσέλθουν) το Δημοτικό Συμβούλιο

 

ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00 Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

19.00 Αίθουσα  ΕΣΗΕΠΗΝ  (Μαιζώνος 200, 2ος όροφος Ο πατρινός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, κάνει το ντεμπούτο του και ως συγγραφέας, με την παρουσίαση του βιβλίου του, “Το πράσινο φτερό” σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων, το βιβλιοπωλείο “Η Γωνιά του βιβλίου” και τις Εκδόσεις Αρμός.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 – 14.30 Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας  Νέας Δημοκρατίας( Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.):Τελευταία συνεδρίαση για τον χρόνο που φεύγει με πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

- Μουντιάλ 2022  Ημιτελικοί : 21:00, (Στάδιο Lusail, Lusail)  21:00, (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor)

 

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

09.00 – 14.00 και  17.30 – 21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

- 18.30 ξενοδοχείο My Way Hotel & Events.  Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) Ν. Αχαΐας, διοργανώνει  σε Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Gala με τίτλο :" Δώσε πάσα στην αγάπη" 

Θα μιλήσει η Πρόεδρος Μάχη Σαλαμαλίκη, Η εκδήλωση θα διανθιστεί με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την

25μελη Χορωδία της Αμαλίας Αντωνοπούλου, Καθηγήτριας του Ωδείου Μότσαρτ. Ποίηση θα απαγγείλουν:

 Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Παν/μίου, Ήρα Κουρή, φιλόλογος, Λάκης Βανταράκης,

Μουσικό Πρόγραμμα  Νίκος Λέκκας Παρουσίαση:  Έφη Αναλυτή, Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 – 14.00 και  17.30 – 21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο  διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φοιτητικό Τουρνουά Beach Volley για Φοιτητές και Φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών, στα γήπεδα Beach Volley του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, Δήλωση συμμετοχής γίνεται στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου usport@upatras.gr. Απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η κατοχή δωρεάν κάρτας μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου 2022-2023.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-10.00 – 16.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

11:30 – 14:30 Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου  : Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών προσκαλεί όλα τα μέλη του, εν ενεργεία και μη, τους φοιτητές του, τους αποφοίτους του και τους φίλους του, στην εκδήλωση εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης (και ο σύνδεσμος για δήλωση συμμετοχής) δίνονται στον σύνδεσμο: https://www.civil.upatras.gr/index.php/event/ekdhlwsh_eortasmou50xronwn/

-Χριστουγεννιάτικο Φοιτητικό Τουρνουά Beach Volley για Φοιτητές και Φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών, στα γήπεδα Beach Volley του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (2η ημέρα)

- Μουντιάλ 2022  Μικρός τελικός :  17:00 ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ - (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα)

  •  

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

--11.00 – 17.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

- Μουντιάλ 2022  Μεγάλος Τελικός : 17:00  (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1

-2η Αγωνιστική Α2 Εθνικής Πόλο : ΝΕ Πατρών ΠΑΚΕΒ, ΝΟ Πατρών –ΟΦΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-18.00 Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου (Νέα Εθνική Οδός Πατρών – Αθηνών 38 – 40) : Εκδήλωση αφιέρωμα στη μαρτυρική Κύπρο, που αποτελεί σπονδή στους ήρωες του αγώνα κατά της τουρκικής εισβολής το 1974. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκου Κενεβέζου, ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό. Την εκδήλωση τιμής και μνήμης, συνδιοργανώνουν η ΕΣΗΕΠΗΝ, ο Σύνδεσμος Αχαΐας – Κύπρου «ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ» και ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών. Ενεργό συμμετοχή θα έχει ο Σύλλογος Αγωνιστών Κύπρου 1974 Νομού Αχαΐας η «Ενότητα».

 

ΤΡΙΤΗ  20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-09.00 : Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών : Διεξαγωγή της, εξ αναβολής, δίκης της Αχαϊκής Τράπεζας

 

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-Πανεπιστήμιο Πατρών - Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο . O Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής με τα γιορτινά τους και με την πιο λαμπερή τους διάθεση, σας υποδέχονται σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με αγαπημένες μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά. Μαζί με τον Μάριο και τον Γιώργο μία 10μελής ορχήστρα δεξιοτεχνών σολίστ, θα ερμηνεύσει όλες τις μελωδίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

9:30-13:30 και 17:30-21:00 Γραφεία ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ Ρίου

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

09.00-21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

10.00- 19.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

*Επιμέλεια Ανδρέας Αλεξ. Βρής, dytikosaxonas@gmail.com

 

*Επιμέλεια Ανδρέας Αλεξ. Βρής, dytikosaxonas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου