ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ : Στο έργο του δημοτικου θεάτρου που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού δεν έπρεπε εξ αρχής, να τοποθετηθεί γυναίκα στο ρόλο του Μότσαρτ…

...μετά μάλιστα και τις δηλώσεις του Καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ στην "Π", θα έπρεπε ο Δήμαρχος ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ -ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ  να τον είχε αποπέμψει πάραυτα. 

Ο κ. Θάνος δεν έπρεπε εξ αρχής, να είχε τοποθετήσει μια γυναίκα στο ρόλο του Μότσαρτ, από τη στιγμή που το έργο απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού. Τόσο ανόητος είναι άραγε, που υποστήριξε μια τέτοια επιλογή, χωρίς ούτε καν να προνοήσει να  την εξηγήσει στους μικρούς θεατές; Κατάφερε έτσι, να προκαλέσει την δικαιολογημένη μήνι, γονέων και εκπαιδευτικών και να αναστατώσει την πατραϊκή κοινωνία.

Ο κ. Πελετιδης, μετά και τις δηλώσεις του κ. Θάνου στην "Π", θα έπρεπε να τον είχε αποπέμψει πάραυτα.

 Αλλά για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί, διότι κουμάντο στην Πάτρα κάνει ο Περισσός. Αφού όλοι ξέρουν, ότι ο Θάνος επιβλήθηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ από το ΚΚΕ.

Τώρα, με τον πανελλήνιο ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του  στην "Π",  ο κ. Θάνος κατάφερε όχι μόνο να αναστατώσει την Πάτρα, αλλά να κινητοποιήσει και τον άφαντο υφυπουργό Πολιτισμού Γιατρομανωλάκη, γνωστό  περισσότερο βέβαια για τις προηγούμενες δράσεις του πριν την πολιτική του πορεία, οι οποίες οδήγησαν τον Μητσοτάκη και στην υπουργοποίησή του.

Μήπως λοιπόν ο κ. Θάνος, πρέπει να τα μαζεύει και να φύγει μόνος του, από το ΔΗΠΕΘΕ; Άλλωστε, δεν θα θυμόμαστε τίποτε άλλο  από το πέρασμα του, παρά μόνο,  έναν  Μότσαρτ ...με φουστάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου