ΠΑΤΡΑ : Ανταλλαγή ευχών στο Δημαρχείο

Με την ευχή ο λαός ενωμένος να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων τη νέα χρονιά, να πάρει τις τύχες του στα χέρια του και να αγωνιστεί για όλα όσα δικαιούται, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έκοψε σήμερα Κυριακή 1
η Ιανουαρίου 2023, στο Δημαρχείο, παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και δεκάδων προσκεκλημένων, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και στη συνέχεια αντάλλαξε ευχές με όλους.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πέρασε μια ακόμη δύσκολη χρονιά για το λαό, αφού οι λίγοι, που συγκεντρώνουν τον παγκόσμιο πλούτο, επέβαλαν νέα δεινά στους λαούς με πολέμους και παγκόσμια φτώχεια.

 


Έγινε και πάλι στην πράξη, αυτή τη φορά στην Ουκρανία, εκείνο που λέει το τραγούδι: «Για τ’ αφέντη το φαΐ να σκοτώνονται οι λαοί». ΝΑΤΟ και Ρωσία μάχονται για το ποιος θα κάνει κουμάντο γεωπολιτικά και θα κατέχει τον ενεργειακό πλούτο.

 

Αυτή τη νέα χρονιά πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα. Ο λαός μας ξέρει την αιτία και πρέπει να στοχεύσει στον ένοχο. Να μην εμπιστευτεί παλιούς και νέους σωτήρες και αγωνιστεί για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών του, είπε ο Δήμαρχος.

 

Πριν την εκδήλωση στο Δημαρχείο τα μέλη της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής το Δήμαρχο, παρέστησαν στη δοξολογία για το νέο έτος που έγινε στο Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας.   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου