Μήνυμα Μητσοτάκη για τους πολίτες της Αχαΐας Στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Βαρυσήμαντο μήνυμα του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες της Αχαΐας θα μεταφερθεί κατά τη διάρκεια της μεθαυριανής(σ.σ. Κυριακή) πολιτικής εκδήλωσης – κοπή της πατροπαράδοτης πίτας που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» (11:30πμ) στην Πάτρα με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Ο κ. Υπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα αναφερθεί στις πρωτοφανείς δοκιμασίες και τις παγκόσμιες κρίσεις που δε θα μπορούσαν να μας αφήσουν ανεπηρέαστους αλλά χάρις στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κρατήθηκε η χώρα όρθια. Παράλληλα θα κάνει τον απολογισμό των πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση για την ανόρθωση της οικονομίας και θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για την στήριξη των επιχειρήσεων, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, την μείωση της ανεργίας καθώς και τις εμβληματικές μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης στην ομιλία του θα παρουσιάσει το κυβερνητικό έργο στην Αχαΐα και θα ευχαριστήσει τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης για τη διαχρονική αγωνιστική τους παρουσία και τη συμβολή τους στις μάχες της Νέας Δημοκρατίας καλώντας όλους σε εγρήγορση και οργανωτική ετοιμότητα σε αυτή την νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στη συνέχεια κοπεί η πατροπαράδοτη πίτα και θα ακολουθήσει η ανταλλαγή ευχών για τη νέα νικηφόρα χρονιά.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, πρώην Υπουργοί, Βουλευτές, Πολιτευτές, Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Επιστημονικών και Παραγωγικών Τάξεων και εκατοντάδες Στελέχη, Εθελοντές, Μέλη και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΜΑΚΙ.

Ξεχωριστές παρουσίες στην εκδήλωση οι αντιπροσωπείες των Δ.Σ. της Αντιστασιακής Οργάνωσης ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ «ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ» και του Κοινωνικού Κέντρου Πάτρας «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ».

 

 

 

 

                                                                                                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου