Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Ευάγγελο Ματσούκη

Τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην Προέδρου της και ιστορικού στελέχους της Ευάγγελου Ματσούκη εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μήνυμά της υπογραμμίζει :

«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και διακεκριμένο νομικό Ευάγγελο Ματσούκη. Υπήρξε την μεταπολίτευση από τα ιδρυτικά στελέχη της οργάνωσης στην Αχαΐα υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις ευθύνης και επί έξι χρόνια (1977-1983) διατέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας.


Σεμνός, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής του κόμματος στην Αχαΐα. Το αποτύπωμά του είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη του.

Κοιτούσε πάντα το μέλλον με γνώμονα τα μεγάλα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού».

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές απευθύνουν στη σύζυγό του Μαρία και στην κόρη του Ειρήνη τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολυσήμαντης προσφοράς του στην Νέα Δημοκρατία θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του κατά τη διάρκεια της προσεχούς πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Δ.Ε.Ε.Π. αυτή την Κυριακή στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» με ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια".

Ο εκλιπών, επί δεκαετίες, υπηρέτησε με πίστη το λειτούργημα, ενώ ήταν από τους πιο στενούς φίλους του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου