«Τα πορτραίτα του Καρνάβαλου της Πάτρας- Μια ιστορική διαδρομή του Δημήτρη Βούρτση»

Τα εγκαίνια της έκθεσης του Δημήτρη Βούρτση με τίτλο «Τα πορτραίτα του Καρνάβαλου της Πάτρας- Μια ιστορική διαδρομή του Δημήτρη Βούρτση» θα πραγματοποιηθούν σήμερα , Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 το απόγευμα στον χώρο του MosaicHub (Ερμού 112, Μαρκάτο, Πάτρα) .

Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί και ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ενώ θα μιλήσει ο καλλιτέχνης, λιθογράφος – τυπογράφος Αντώνης Κ. Παπαντωνόπουλος.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται 60 διαφορετικά πορτραίτα του Βασιλιά Καρνάβαλου ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1950 και φτάνοντας μέχρι και αυτή του 2000. Ο Δημήτρης Βούρτσης, με τη δική του τεχνοτροπία, αποτύπωσε τις διαφορετικές μορφές του Καρνάβαλου σε καμβά, δημιουργώντας έτσι ένα καρναβαλικό ημερολόγιο

Αποτυπώνοντας τόσο τις δικές του δημιουργίες, όσο και τις δημιουργίες άλλων, αλλά και ψάχνοντας φωτογραφίες παλαιότερων χρόνων, ο Δημήτρης Βούρτσης, δίνει παράλληλα την ευκαιρία σε όλους να παρατηρήσουν την εξέλιξη και τις αλλαγές που επήλθαν με τα χρόνια στον Καρνάβαλο.


Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη Δευτέρα – Παρασκευή: 4 μ.μ. – 8 μ.μ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου