σπιράλ: Τριπλή ανοικτή πρόσκληση προς τους Πατρινούς


Κοπή βασιλόπιτας, εθελοντική αιμοδοσία και μια προεκλογική εκδήλωση

Τρεις προσκλήσεις προς τους πατρινούς δημότες απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς. Πρόκειται για την κοπή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης, μία πρωτοβουλία για εθελοντική αιμοδοσία και την πρώτη προεκλογική εκδήλωση–ομιλία που πρόκειται να διοργανωθούν τις επόμενες ημέρες. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό, εξ ου και η δημόσια ανακοίνωσή τους. 



Η εκδήλωση της καθιερωμένης κοπής της βασιλόπιτας του σπιράλ θα φιλοξενηθεί στο χώρο του εστιατορίου «Ντεζενέ», στη στοά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κορίνθου, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, στις 7.30μμ. Η εκδήλωση ταυτίζεται με τα τέταρτα γενέθλια της δημοτικής παράταξης που ιδρύθηκε τέτοια εποχή (στις 16 Φεβρουαρίου) το 2019. Μέλη, υποστηρικτές και φίλοι του σπιράλ είναι ευπρόσδεκτοι σε μια βραδιά χωρίς πρωτόκολλο που έχει ως κύριο στόχο τη συνάντηση των πατρινών και την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους για την Πάτρα και τις προοπτικές της.

Εξάλλου, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, το σπιράλ διοργανώνει την τρίτη κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία του, καθώς αποτελεί και επίσημο σύλλογο αιμοδοτών από τον καιρό της πανδημίας. Μέλη και φίλοι της παράταξης έχουν ήδη προσφερθεί να δώσουν αίμα, ενώ το κάλεσμα είναι ανοικτό και προς οποιονδήποτε συνδημότη μας ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη δράση. Η αιμοδοσία του σπιράλ διοργανώνεται στο γραφείο της παράταξης στο κέντρο της Πάτρας (Αλεξάνδρου Υψηλάντου 100, ισόγειο), από τις 5μμ  μέχρι τις 8μμ.

Τέλος, το σπιράλ ενημερώνει πως την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 (στις 7.30μμ, στο Royal–Παλαιό Πτωχοκομείο) ο Πέτρος Ψωμάς πρόκειται να δώσει την πρώτη μεγάλη προεκλογική του ομιλία και οι πατρινοί δημότες και δυνητικοί ψηφοφόροι είναι καλεσμένοι για να τον ακούσουν. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το όραμα του σπιράλ για την Πάτρα του μέλλοντος, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου. Και αυτό το κάλεσμα είναι ανοικτό για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί λεπτομερώς για την εναλλακτική πρόταση και το πρόγραμμα του σπιράλ για τη διοίκηση του Δήμου Πατρέων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου