Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Πέτρου Ψωμά στο Royal -Παλαιό πτωχοκομείο!

 

Στις 29 Μαρτίου το ανοικτό κάλεσμα της δημοτικής παράταξης σπιράλ

Toόραμα, τις θέσειςκαι τις προτάσεις του σπιράλ για την Πάτρα του αύριο,θα παρουσιάσει στους Πατρινούς ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Πέτρος Ψωμάςστην ανοικτή προεκλογική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Royal–Παλαιό Πτωχοκομείο, εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο δημοτικό συμβούλιο και τα νομικά πρόσωπα του δήμου, προβληματισμού , μελέτης των μοναδικών χαρακτηριστικών της πόλης και επικοινωνίας με τους κατοίκους όλων των περιοχών έρχεται να προτείνει με αισιοδοξία και σιγουριά τους τρόπους για να αλλάξει η Πάτρα σελίδα!

Το όραμα του Πέτρου Ψωμά εμπνέεται από το  παρελθόν, περπατά στο κέντρο της πόλης, αλλά και στον Άγιο Βασίλειο, το Ακταίο, το Άνω Καστρίτσι, τα Αραχωβίτικα, τα Αργυρά,τα Βραχνέικα,το Δρέπανο, την Ελεκίστρα, τη Θέα, το Θεριανό, την Καλλιθέα, τα Καμίνια, το Κάτω Καστρίτσι, την Κρήνη, την Κρυσταλόβρυση, το Μιντιλόγλι, του Μοίρα, το Μονοδένδρι, την Οβρυά, την Παραλία, το Πετρωτό, την Πιτίτσα, το Πλατάνι, το Ρίο, τα Ροϊτικα, το Σαραβάλι, τα Σελλά, το Σούλι, τα Τσουκαλέϊκα και τον Ψαθόπυργο, και δείχνει το αύριο της Πάτρας καλώντας κάθε Πατρινό να γίνει μέρος της αλλαγής!

Παράλληλα θα παρουσιαστούν οι άξονες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης, όπως προέκυψαν μετά από την συνεχή και συστηματική πίμονη δουλειά και επεξεργασία των πολυμελών ομάδων εργασίας: #αθλητισμός, #διοίκηση, #κοινωνία, #οικονομία, #παιδεία, #περιβάλλον, #πολιτισμός, #τεχνολογία, #τουρισμός, #υποδομές, #εθελοντισμός και #νεολαία.

Σημειώνεται πως η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, αλλά η Πολιτική Γραμματεία του σπιράλ αποφάσισε να την μεταθέσει χρονικά, με σεβασμό στο εθνικό πένθος και την ατμόσφαιρα οδύνης που έχει σκεπάσει την ελληνική κοινωνία, μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Η ανοικτή πρόσκληση, επομένως, απευθύνεται εκ νέου για την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 7.30μμ στο Royal, στην οποία είναι προσκεκλημένοι όλοι οι πατρινοί δημότες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου