ΠΑΤΡΑ : σπιράλ: 6 νέοι υποψήφιοι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά

Σε ρυθμό ανακοινώσεων η δημοτική παράταξη ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου

Σε ρυθμό ανακοινώσεων υποψηφίων στο πλευρό του Πέτρου Ψωμά, υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, εισέρχεται η δημοτική παράταξη σπιράλ, ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου. Δεκάδες Πατρινοί και Πατρινές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Πέτρου Ψωμά και γίνονται συμμέτοχοι του οράματος που πρεσβεύει το σπιράλ για την Πάτρα του αύριο. 

Οι 6 υποψήφιοι που ανακοινώνονται σήμερα θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα με το σπιράλ αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του Πέτρου Ψωμά την προοπτική ώστε η Πάτρα να μπει σε τροχιά προόδου. 

Ειδικότερα, υποψήφιοι με το σπιράλ θα είναι ο εμπορικός αντιπρόσωπος Γιάννης Βαρδάλος «για μια Πάτρα καλύτερη, λειτουργική και ελκυστική», ο Αλέξης Χριστακόπουλος, υπεύθυνος τεχνικός δικτύου/Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «για έναν Δήμο που αγκαλιάζει τη νέα γενιά», ο εκπαιδευτικός ΘωμάςΣοφίαςγια«να κάνουμεπράξη το αυτονόητο», ο ΚωνσταντίνοςΔούβρης, κυβερνήτης σκαφών για «μια σύγχρονη και επισκέψιμη μαρίνα», ο διευθυντής ορχήστραςΓιώργοςΓαλάνης, γιατί «τέχνη και πόλη πάνε μαζί» και η πολίτης ΣοφίαΚούκου «γιαμια πόλη στην οποία θα χαίρεσαι να ζεις».

Στην ομαδική φωτογραφία: Από αριστερά Θωμάς Σοφίας, Σοφία Κούκου, Γιώργος Γαλάνης, Αλέξης Χριστακόπουλος, Κωνσταντίνος Δούβρης και Γιάννης Βαρδάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου