Δημοπρατείται το έργο για την ανέγερση του νέου Ειρηνοδικείου Πύλου

Δημοπρατείται τον επόμενο μήνα (Μάιο 2023) το έργο για την ανέγερση του νέου Ειρηνοδικείου Πύλου του Δήμου Πύλου – Νέστορος και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του ακινήτου από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», ύστερα από την καθοριστική συμβολή του πρ. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για μια ακόμα φορά, στην υλοποίηση έργων υποδομής του Δήμου.

Κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του ίδιου και του διευθύνοντα συμβούλου των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» Θανάση Γιάνναρη στην Πύλο την περίοδο του Πάσχα, και κατόπιν της συνάντησής τους με τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα επισπεύσθηκε η πραγμάτωση του έργου.
 Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτηρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.) σύμφωνα με πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης για την έγκριση πίστωσης 800.000 € και την επιχορήγηση της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».
Το κτήριο του Ειρηνοδικείου Πύλου θα είναι δύο ορόφων, με πραγματοποιούμενη δόμηση 390 μ2 και θα περιλαμβάνει αίθουσα συνεδριάσεων, γραφείο ειρηνοδίκη, γραφείο Επιμελητή, αίθουσα αρχείου και χώρους υγιεινής κοινού και προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου