ΠΑΤΡΑ« : Το επιχειρείν, η εξωστρέφεια και η ανάδειξη των προϊόντωνπου παράγονται σε μοναστήρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι  Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού σε συνεργασία με το πανελλαδικό  περιοδικό «Πατρινόραμα»,τοτμήμα Διοίκησης Τουρισμούτου Πανεπιστημίου Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςκαι την AchaiaClauss

σας προσκαλούντην Κυριακή  23 Απριλίου 2023, στην ημερίδα με θέμα

«Το επιχειρείν, η εξωστρέφεια και η ανάδειξη των προϊόντωνπου παράγονται σε μοναστήρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Πρόγραμμα Ημερίδας:

10:30Η ημερίδα θα ξεκινήσει  στο  Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών με χαιρετισμό του ΑντιπεριφερειάρχηΕπιχειρηματικότητας, Έρευνας και ΚαινοτομίαςκουΦωκίωνα  Ζαΐμη,

και θα συνεχιστεί στο χώρο της AchaiaClauss

 11:45 -12:00 , Χαιρετισμοί  :

Χρήστος Μπούρας,  Καθηγητής, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Περικλής Μπαλτάς, υπεύθυνος του κτήματος - θεματοφύλακας της μονάδας AchaiaClauss  και γευσιγνώστης.

ΖωζώΛιδωρίκη, Προέδρος«Διεθνείς  Σχέσεις  Πολιτισμού».

Θεόδωρος Παπαβασιλείου, εκδότης και διευθυντήςτου πανελλαδικού περιοδικού «Πατρινόραμα». 

12:00-13:00, Ομιλίες :

Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής φυσιολογίας- τοξικολογίας και διευθυντής του ομώνυμου εργαστηρίουστο τμήμα Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ερευνητής στην Ιατρική Σχολή του Harvard στη Βοστώνη και τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Επιστημών: «Τα οφέλη της νηστείας».

Σπύρος Ρεπούσης, Οικονομoλόγος της AchaiaClauss «Άμπελος και Οίνος στην Ορθόδοξη Χριστιανική Παράδοση».

Μαρία Αργυροπούλου, ΕΔΙΠ Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Πατρών – Ευαγγελία Χατζοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Πατρών: «Θρησκευτικός Τουρισμός και Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

13:00 έως και τις 15:00

 Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί περιήγηση και ξενάγηση  στον ιστορικό χώρο της AchaiaClauss και γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις των μονών της ΠΔΕ, δια χειρός  Δημήτρη Καρατζαφέρη και Αθηνάς Κατσιρούμπα, με την πολύτιμη συμβολή του επιχειρηματία Νίκου Αθανασόπουλου.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της έκθεσης των έργων του Μιχάλη Βασιλόπουλου: Από το Άγιον Όρος...περιήγηση στην Αθωνική πολιτεία που πραγματοποιείται στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

Στο ιστορικό κελάρι  του οινοποιείου,  εκτίθεται και το έργο τουΜιχάλη Βασιλόπουλου «Αγία Σοφία», μακέτα από ξύλο μπάλσα.

Είσοδος ελεύθερη

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

2616 007 985

6936210755

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου