ΠΑΤΡΑ : Νέα 6αδα υποψηφίων από τον επικεφαλής του σπιράλ ΠέτροΨωμά

 
Πατρινοί δημότες από όλη την πόλη, εκπρόσωποι κάθε πτυχής της τοπικής κοινωνίας

Μιανέα εξάδα υποψηφίων που πλαισιώνουντη δημοτική παράταξη σπιράλ, ανακοινώνει αυτή την εβδομάδα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για έξι άξιους συμπολίτες μας, με φρέσκες ιδέες και διάθεση να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αλλαγής της διοίκησης του Δήμου, ενεργοί πολίτες που πιστεύουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα στην πόλη όπου ζούνε, κινούνται, δημιουργούν και εργάζονται.

 Ειδικότερα, υποψήφιοι με το σπιράλ θα είναι οι Γιώργος Βερροιόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας, για μια «καθαρή εξωστρεφή και σύγχρονη πόλη»,Ευθύμης Γαρουφαλής, οικονομολόγος,  για μια «Πάτρα - Μητρόπολη Ξανά», Βιβή Παξινού, συνταξιούχος, η οποία ενδιαφέρεται «για τηνπόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά του αύριο!», ΑναστάσηςΠαπαγεωργίου, επιχειρηματίας, «για ναγίνει η Πάτρα ελκυστικός, τουριστικός-επαγγελματικός προορισμός», ΚατερίναΠαρασκευοπούλου, εκπαιδευτικός, η οποία οραματίζεται «μια Πάτρα που σε καλεί να μείνεις σε αυτήν» και Ηλίας Σκαρπέτας, ιδιωτικός υπάλληλος γιατί «η Πάτρα μας αξίζει περισσότερα».

 

Λεζαντα για την ομαδική φωτογραφία:

Από αριστερά (πάνω) Γιώργος Βερροιόπουλος, Βιβή Παξινού, Αναστάσης Παπαγεωργίου και Κατερίνα Παρασκευοπούλου, Ευθύμης Γαρουφαλής και Ηλίας Σκαρπέτας(κάτω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου