Εμπορικό κέντρο Πάτρας : Επαγγελματικοί χώροι πάνε κι’ έρχονται

 Με αμείωτο,  αργό μέν αλλά σταθερό ρυθμό , συνεχίζεται η διαπιστωμένη τα τελευταία χρόνια κινητικότητα στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας πού αφορά :

-Διακοπές λειτουργίας καταστημάτων για διαφόρους λόγους.

-Εναρξη λειτουργίας νέων διαφόρων κατηγοριών.

-Μεταφορές / μετακομίσεις σε άλλη επαγγελματική στέγη.

Οι πρόσφατες αλλαγές που καταγράψαμε :

-Εκλεισε μετά πολλές δεκαετίες το εμβληματικό για την συγκεκριμένη γειτονιά, καφενείο «Ελλάς» του Ιάσωνα Αραβαντινού στη γωνία Κολοκοτρώνη και Κανακάρη σημείο αναφοράς  και για πολλούς χρήστες της αστικής γραμμής Αρόης, αφού παραπλεύρως ήταν η αφετηρία.

-Εκλεισε το μικρό κατάστημα ειδών αξεσουάρ κινητής τελεφωνίας δίπλα στο s/m Ανδρικόπουλος της οδού Κορίνθου μεταξύ Αράτου και Κολοκοτρώνη.

- Μετακόμισε πρόσφατα το γνωστό κατάστημα Panasonic του Νίκου Αργυρόπουλου από την γωνία Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη  σε νέο χώρο λίγα μέτρα απέναντι  επί της οδού Κολοκοτρώνη 72.

- Εκλεισε τέλος πρόσφατα, λόγω συνταξιοδότησης  και το γνωστό εμπορικό κατάστημα ειδών ένδυσης επί της οδού Ρήγα Φεραίου 92β, που λειτουργούσε εκεί αρκετές δεκαετίες. Ηδη το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει, ανάρτησε ειδοποίηση για δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό ενοικίασης με τιμή εκκίνησης τα 3800 ευρώ μηνιαίως, για πέντε χρόνια αρχικά ( πρόκειται για ισόγειο 96 τ.μ. με πατάρι 75 τ.μ.)

ΑΝΔΡΕΑΣ Αλεξ. ΒΡΗΣ


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου