ΠΑΤΡΑ : Ποιητική και μουσική βραδιά στο «Πολύεδρο» με την Κατερίνα Ντίνου

Την ποιητική της συλλογή  «Πέτρα Αιώνια», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μετρονόμος», παρουσιάζει ΣΉΜΕΡΑ Τρίτη 9 Μαΐου (ώρα 20:30) στον κήπο του «Πολυέδρου», η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, Κατερίνα Ντίνου, με την διοργανωτική ευθύνη του πανελλαδικού περιοδικού «Πατρινόραμα», του εκδοτικού οίκου «Μετρονόμος» και της Πύλης Πολιτισμού «Εν Πάτραις».

Για την συλλογή και την ποιητική γραφή της Κατερίνας Ντίνου, θα μιλήσει ο ποιητής και Πρόεδρος του Γραφείου Ποιήσεως, Αντώνης Δ. Σκιαθάς, ενώ χαρακτηριστικά ποιήματα από την «Πέτρα αιώνια» θα διαβάσει, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Διονύσης Βούλτσος

 Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Πρόεδρος της Πύλης Πολιτισμού «Εν Πάτραις» Μαρία Φουρφουρή και ο εκδότης του περιοδικού «πατρινόραμα», Θεόδωρος Παπαβασιλείου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

 

Η βραδιά θα κλείσει με μουσική, καθώς η Κατερίνα Ντίνου θα παίξει με την κιθάρα της και θα τραγουδήσει, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Η Κατερίνα Ντίνου γεννήθηκε στη Σκόπελο. Είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά την κέρδισε το τραγούδι. Ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός η ίδια, έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικά άλμπουμ και επτά digitalsingle.

 

Κορυφαίες δισκογραφικές της στιγμές, τα τραγούδια που της έχουν δώσει οι σπουδαίοι μουσικοσυνθέτες, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Νίκος Ζιώγαλας, Γιώργος Αλουπογιάννης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας κ.ά.

 

Εμφανίζεται σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές και συναυλίες, ενώ στο παρελθόν, είχε εμφανισθεί με επιτυχία στο θερινό «Χάραμα» της Πάτρας. 

Το 2022 κυκλοφόρησε το παραμύθι «Η Βασίλισσα και η Αλένια» από τις εκδόσεις Υδροπλάνο. Η «Πέτρα αιώνια» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου