ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ (8 ΜΜ)

Η Αχαΐα είναι γαλάζια, και αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου, με τη συγκέντρωση νίκης στην Πλατεία Τριών Συμμάχων (8 μμ), όπου θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα στείλει το ξεχωριστό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, ότι στις 25 Ιουνίου ενωμένοι, πάμε για να πετύχουμε μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη. 

 

 

 

Ο Πρόεδρος της οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης, οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας, Άγγελος Τσιγκρής, Έφη Γιαννιά, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, Νίκος Σπηλιόπουλος, Αθηνά Τραχήλη, Κατερίνα Καραφωτιά, Γιώτα Παυλοπούλου και Γιάννης Κουκουβέλας, τα μέλη της ΔΕΕΠ και οι Τομεάρχες που συγκροτούν -από αύριο Τρίτη- ένα επιπλέον κλιμάκιο, στις επαφές τους ζητούν από τους πολίτες που δεν μας είχαν εμπιστευτεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου, να ψηφίσουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας γιατί οι εκλογές της 25ης Ιουνίου αφορούν το μέλλον μας, αφορούν τις ζωές μας. Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή, την οποία θα δώσουν οι πολίτες το βράδυ της 25ης Ιουνίου, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που πέφτει στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση και για να εργαστούν πιο σκληρά, με στόχο τη συνέχιση των μεγάλων αλλαγών. Με τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή, θα συνεχιστεί ο δρόμος της ανάταξης της πατρίδας μας.

Τα πέντε κλιμάκια, ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη, θα κινηθούν ως εξής:

·      O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλο, μέλη της ΔΕΕΠ και εθελοντές, θα επισκεφθούν στις 9.45, τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της ΠΔΕ, στις 11 την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στις 12.30 την Λαϊκή Αγορά στα Ταμπάχανα. Το απόγευμα (7 – 8.30) θα διανείμουν σε επιχειρήσεις και καταστήματα της Οδού Καραϊσκάκη, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία (2023 – 2027) καθώς και προσκλήσεις για την μεθαυριανή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Τριών Συμμάχων (8 μμ) με ομιλητή τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του κλιμακίου με εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων στην Ξερόλακκα.

 

·      Το δεύτερο κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα επισκεφθούν διαδοχικά αύριο Τρίτη τον ΟΛΠΑ, το Λιμεναρχείο Πατρών και το Τελωνείο Πατρών, ενώ το απόγευμα το κλιμάκιο, θα διανείμει (σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και πολίτες) στην οδό Ρήγα Φεραίου, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία (2023 – 2027) καθώς και προσκλήσεις για την μεθαυριανή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας. Νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις – επισκέψεις στον ΟΑΕΔ, στο Κέντρο Υγείας στον Άγιο Αλέξιο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

·      Το τρίτο κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης, Κατερίνα Καραφωτιά, Γιώτα Παυλοπούλου, μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα επισκεφθούν διαδοχικά στις 10.30 τον ΔΕΔΔΗΕ, στις 11 την ΔΕΗ, στις 12 την ΔΕΥΑΠ και στη 1 μετά το μεσημέρι τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πάτρας, όπου κατά τη διάρκεια όλων των επαφών, θα συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους και καταναλωτές. Το απόγευμα, το κλιμάκιο θα διανείμει σε καταστήματα της οδού Μαιζώνος, σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και πολίτες το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία (2023 – 2027) καθώς και προσκλήσεις για την μεθαυριανή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Τριών Συμμάχων (8 μμ) με ομιλητή τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

·      Το τέταρτο κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη και Γιάννης Κουκουβέλας συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα περιοδεύσουν και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες, διανέμοντας φυλλάδια του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Στις 9.30 πμ, θα επισκεφθούν την Εθνική Τράπεζα (Γούναρη – Κορίνθου), στις 10.15 τα ΕΛΤΑ, ενώ από τις 11 μέχρι τις 1 το μεσημέρι στην οδό Κανακάρη, θα διανείμουν σε επιχειρήσεις,  το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία (2023 – 2027) καθώς και προσκλήσεις για την μεθαυριανή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας. Το απόγευμα (7-9 μμ), με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Παπανδρέου, θα διανείμουν σε καταστήματα, επιχειρήσεις της οδού Ακρωτηρίου, εργαζόμενους και πολίτες, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία (2023 – 2027). Νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του κλιμακίου στο Διοικητικό Εφετείο, τα Δικαστήρια, το Ειρηνοδικείο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και το Τμήμα Μεταγωγών.

 

·      Τέλος, το κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, στο οποίο συμμετέχουν Τομεάρχες και Εθελοντές, συνεχίζει την περιοδεία του σε συνοικίες της πόλης μας και αύριο Τρίτη, θα βρεθεί σε Αμπελοκήπους, Άνω – Κάτω Συχαινά, Κωτρόνι και Προάστειο (πρωί – απόγευμα), διανέμοντας φυλλάδια με το πρόγραμμα διακυβέρνησης της νέας τετραετίας (2023 – 2027) καθώς και προσκλήσεις για την μεθαυριανή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας.

Νέα συνάντηση Εθελοντών

Όλοι μαζί. Πιο δυνατά. Η ΔΕΕΠ διοργανώνει τη δεύτερη μετεκλογική Συνάντηση Εθελοντών, από τις βόρειες συνοικίες της Πάτρας και τις Τομεακές Οργανώσεις, σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στον ημιόροφο του εκλογικού κέντρου Πάτρας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                           ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου