Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ : Ξεκινάμε την μάχη των Αυτοδιοικητικών Εκλογών

 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένωσε δυνάμεις πέρα από διαχωριστικές γραμμές του χτες. Στην πρώτη περίοδό της, αντιμετώπισε απρόβλεπτες διεθνείς κρίσεις, αλλά πέτυχε να ξανακάνει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αισθάνονται ότι ζουν σε μια χώρα που έχει στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον.

 

 

Γι’ αυτό και οι πολίτες της έδωσαν νέα εντολή, να συνεχίσει, σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Και σήμερα, η Ελλάδα της Ευρώπης αλλάζει, προχωρά ακόμα πιο μπροστά. Μπαίνει σε μια φάση ριζικών αλλαγών αλλά και δημιουργικής εξωστρέφειας. Σ’ αυτήν την νέα εποχή, οι συμπολίτες μας απαιτούν από όσους ζητούν την εμπιστοσύνη τους, τρία πράγματα:

 

Πρώτον: σχέδιο, γνώση, πειστικά επιχειρήματα και μετρήσιμα αποτελέσματα.Δεύτερον: σύνθεση, διαβούλευση, συμπερίληψη.Τρίτον: διαφάνεια, έλεγχο και λογοδοσία.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά τη μεγάλη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και την προσεχή Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στα γραφεία της στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση με την πρόσθετη συμμετοχή Βουλευτών, Πολιτευτών, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Αντιπεριφερειαρχών, Δημοτικών Συμβούλων, Στελεχών κ.α.

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου