Η Αρκαδία στο «In2life» στο πλαίσιο του Fam Trip του Επιμελητηρίου

 «Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τις ομορφιές της Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας»

Η Κυνουρία στο επίκεντρο δημοσιογράφων του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σ’ ένα ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης (fam trip) του Επιμελητηρίου Αρκαδίας υπό την Αιγίδα των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας.

 

«Ιn2life»

“Βουνό και θάλασσα, χωριά σταματημένα στον χρόνο, πράσινο και γαλάζιο, μυρωδιές Τσακώνικης μελιτζάνας” γράφει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργιακώδης και μας συστήνει την Κυνουρία «την πιο όμορφη… κιουρία» σε ένα πλούσιο ρεπορτάζ, με αναφορές και links που τα έχει όλα.

«Από τη μία πλευρά οι κατάφυτες πλαγιές του Πάρνωνα, και από την άλλη τα βαθυγάλαζα νερά του Αργολικού κόλπου. Τη μια στιγμή, βρίσκεσαι σε κάποιο καταπράσινο χωριουδάκι σταματημένο στον χρόνο και σε λίγα μόλις λεπτά απολαμβάνεις τις βουτιές σου σε βαθυγάλαζα νερά.

Ένα τοπίο που αντλεί την ομορφιά του από τις εγγενείς αντιθέσεις του σε περιμένει μόλις δύο και κάτι ώρες από την Αθήνα. Πού;

Στο Βόρειο και Νότιο κομμάτι της Κυνουρίας, μιας… αρχόντισσας αρκαδικής κυρίας που διεκδικεί με αξιώσεις ένα Σαββατοκύριακο ή και παραπάνω από τις διακοπές σου»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου