Δωρεάν διέλευση στα διόδια Ρίου -Αντιρρίου μετά τα προβλήματα που έχει φέρει στην κυκλοφορία των οχημάτων η κακοκαιρία Daniel

Δωρεάν και στα δύο ρεύματα θα είναι η διέλευση των οχημάτων από σήμερα, Σάββατο, έως τη Δευτέρα στις 6 π.μ., στα διόδια στη γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου, και στη διασταύρωση της Εγνατίας με την Ιονία Οδό, μετά τα προβλήματα που έχει φέρει στην κυκλοφορία των οχημάτων η κακοκαιρία Daniel.

Τα παραπάνω αποτελούν εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

 Στόχος ο περιορισμός του κόστους μετακίνησης μετά τα προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία Daniel

Η απόφαση ελήφθη με σκοπό τον περιορισμό του κόστους μετακίνησης, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας, και με δεδομένη την επιπλέον επιβάρυνση, που θα προκύψει από την εναλλακτική αυτή διαδρομή.

Σημειώνεται ότι το κόστος για τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αναλαμβάνει το Δημόσιο, δυνάμει της Σύμβασης Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου