Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Πατρέων.

Τάσσεται κατα Σβόλη και υπέρ Πελετιδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εγκαίρως επέλεξε να υποστηρίξει την παράταξη του Βασίλη Αϊβαλή, Πάτρα – Σπουδαία και Πάλι, στο Δήμο Πατρέων. Είναι βέβαιο ότι με όποιες δυνάμεις τις έδωσε ο πατραϊκός λαός θα παλέψει μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό της πόλης.

 

Με αφορμή τη διεξαγωγή της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας με αντιπάλους τους Κώστα Πελετίδη και Κώστα Σβόλη συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, την Τετάρτη 11.10, και μετά από γόνιμη και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και θέσεων αποφασίστηκε να προτείνει στα μέλη και φίλους του κόμματος να μην ψηφίσουν την παράταξη του Κ. Σβόλη και να εμποδίσουν την Δεξιά να κερδίσει το Δήμο της Πάτρας.

Επίσης, καταδικάζουμε τη στάση του ΚΚΕ σε εθνικό επίπεδο σύμφωνα με την οποία οι ψηφοφόροι του καλούνται σε ουδετερότητα εκεί που δίνονται μάχες ανάμεσα σε δεξιούς και προοδευτικούς υποψηφίους σε Δήμους και Περιφέρειες.

Αντίθετα, εμείς που διαφωνούμε με αυτές τις πολιτικές καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν προοδευτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου