Συνελήφθησαν δυο άτομα για ληστεία σε βάρος καταστηματάρχη στο Αίγιο

 Οι δυο κατηγορούμενοι αφαίρεσαν από τον λαιμό του παθόντα, με την άσκηση σωματικής βίας, μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, σε περιοχή της Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δυο ημεδαποί (άνδρας -  γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία.

 Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, στο Αίγιο, οι δυο κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού, με ακόμα μια συνεργό τους, μετέβησαν σε κατάστημα ημεδαπού άνδρα και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν από τον λαιμό την χρυσή αλυσίδα που έφερε με σταυρό, αξίας 2.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι διέφυγαν από τον τόπο του περιστατικού επιβιβαζόμενοι σε όχημα που τους ανέμενε έτερος συνεργός τους.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο κατηγορούμενων.

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν, από τους αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Κορίνθου, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Κορινθίας και αφού συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου