Η ΠΑΤΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ

Στις 15 Οκτώβρη μαζικά στις κάλπες του Δήμου Πατρέων για την Ανατροπή και την Απελευθέρωση.

Στον απόηχο των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Πατρέων διαπιστώνεται ότι, περίπου το 45% των εκλογέων δεν συμμετείχαν για το Μέλλον Της Πάτρας.

Δεν συγκινήθηκαν πιθανόν από τις υπάρχουσες Δημοτικές Παρατάξεις.    

Το 61% των συνδημοτών που ψήφισαν την Κυριακή, ανεξαρτήτως επιλογής κάποια απο τις τρεις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις που ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ και οι ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ονομάζουν ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Το 61% των Πατρινών ζήτησαν την Αλλαγή της Δημοτικής Αρχής, την Απελευθέρωση της Πάτρας από την Στασιμότητα και την Μιζέρια και την ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙΒΤΗ ΓΛΙΤΣΑ.

Το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου αποτέλεσε ΒΑΤΕΡΛΩ … ήταν μεγάλη ήττα για την Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας, που πίστευε και διαλαλούσε νίκη από την 1η Κυριακή και προεξοφλούσε ποσοστά 60%.

 

Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινάμε από την Αρχή.

Με τις κάλπες αδειανές και του πολίτες του Δήμου Πατρέων, για άλλη μια φορά, να ανατρέψουν για 3η φορά την εκλογική σειρά του Α’ γύρου και να πραγματοποιήσουν την 3η Απελευθέρωση της Πάτρας.

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, που όλοι επιθυμούμε και οραματιζόμαστε.

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, με ρεαλιστικό και Φιλοπρόοδο σχεδιασμό και προγραμμα πνοης που όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατέθεσαν στον προεκλογικό διάλογο και που οι επικεφαλής τους ανέλυσαν δημόσια απαιτεί, ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ και πολιτική στάση.

Την Κυριακή 15 του Οκτώβρη συμμετέχουμε μαζικά στις κάλπες του Δήμου Πατρέων και αναδεικνύουμε Δήμαρχο τον Κώστα Σβόλη.

Καθαρές κουβέντες και χωρίς ΕΝΟΧΕΣ υπεκφυγές, για να κλείνουμε το μάτι στην Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας και στο ΚΚΕ.

ΕΜΕΙΣ οι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ αυτό πράξαμε και το 2019, εγώ ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και ο συνδυασμός μας, ανοικτά και δημόσια στηρίξαμε την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου.   

Για να μην είμαστε συνΕΝΟΧΟΙ.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και όλα μας τα μέλη, στρατευόμαστε στον Αγώνα για την Εκλογική Ανατροπή στις 15 Οκτωβρίου.

Καλούμε και τις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις που συμμετέχαν στις δημοτικές εκλογές, είτε το 2019 είτε το 2023, να πάρουν ξεκάθαρη θέση ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΑΝ και με όσα ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ για την πιο καταστροφική και μισαλλόδοξη δημοτική αρχή που πέρασε στην ιστορία της Πατρας . --

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

"Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες" 

www.nikosnikolopoulos.gr

πρώην Υφυπουργός Εργασίας - πρ. Βουλευτής Αχαΐας 

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου