Την μια έδρα της Ζακύνθου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων καταλαμβάνει η Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

 

Η απερχόμενη Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά” καταλαμβάνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων την μια έδρα της εκλογικής Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, υπό την προϋπόθεση, κατά δήλωσή της στο Πρωτοδικείο, ότι ο συνδυασμός μετά την έκδοση της επίσημης απόφασης θα λάβει τουλάχιστον δυο έδρες στην εκλογική Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου.

 

 

 

Σημειωτέον ότι ο συνδυασμός “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά” σύμφωνα με τους υπολογισμούς, λαμβάνει 2 έδρες στην εκλογική Περιφερειακή Ενότητα της Κέρκυρας, 2 έδρες στην εκλογική Περιφερειακή Ενότητα της Ζακύνθου και από 1 έδρα στις εκλογικές Περιφερειακές Ενότητες της Κεφαλονιάς και της Λευκάδας.

 

Η Περιφερειάρχης δηλώνει ότι θα παρακολουθεί και θα εργάζεται στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου για την επιτυχή συνέχιση του έργου της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής σε όλα τα νησιά, όπως και για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων της κρίσιμης περιόδου 2021-2027.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου