Ως πότε η μοίρα θα είναι με τους επιβάτες του Τρένου;


 Η παράταξή μας Ώρα Πατρών έγκαιρα, προ αλλά και μετά το ατύχημα των Τεμπών, έχει προειδοποιήσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και όλους τους υπεύθυνους ότι το ατύχημα με τον προαστιακό της Πάτρας είναι προ των πυλών.

Φυσικά δεν πήραμε απάντηση, συνεχίζουν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους, να είναι στρογγυλοκαθισμένοι στις καρέκλες τους χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην πόλη.
 
Ασυντήρητες γραμμές, δρομολόγια χωρίς προγραμματισμό, τρένα σε κακή κατάσταση, ελλιπής έλεγχος έως μηδενικός για εισιτήρια. Το μόνο που φρόντισαν καλά είναι οι προσλήψεις των "δικών" μας παιδιών. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο τρενάκι που μας χάρισε ως μπουναμά, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Η απαξίωση των μέσων σταθερής τροχιάς την τελευταία πενταετία από τη Νέα Δημοκρατία είναι ολοφάνερη.
Ούτε ένα μέτρο σιδηρόδρομο δεν έχουν παραδώσει από το 2019,  και βλέπουμε πλέον την κατάσταση του προαστιακού που είχε εγκαινιαστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επεκτάθηκε η γραμμή Πάτρα έως την Κάτω Αχαΐα, με προοπτική τον Άραξο, ενώ είχαν προχωρήσει και κατασκευαστεί οι σταθμοί επιβίβασης των πολιτών και είχαν ξεκινήσει τα πρώτα δοκιμαστικά.
 Ο προαστιακός φτάνει στις Νότιες συνοικίες, Παραλία Βραχναίικα αλλά έως τις 5:00 το απόγευμα λες και δεν υπάρχει μετά ζωή για το Νότιο κομμάτι της πόλης.
Είναι νωπά τα μεγάλα λόγια των υπουργών, πρόσφατα, ότι προχωράει  το τρένο που θα συνδέει Αθήνα-Πάτρα. Ούτε ένα μέτρο δεν έχει παραδοθεί και σε αυτό το κομμάτι παρόλα που είχε εγκαινιαστεί το 2019 με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η γραμμή μέχρι το Αίγιο και σε εκκρεμότητα υπήρχε να μπουν τα ηλεκτρονικά μέσα που ήταν αποθηκευμένα, υπόθεση ενός εξαμήνου.
Καλούμε την Δημοτική αρχή Πελετίδη να φέρει το θέμα προς συζήτηση εκτάκτως στο Δημοτικό συμβούλιο και η πόλη να διεκδικήσει με άνοδο όλων των φορέων και του πολιτικού προσωπικού στην Αθήνα σε συνάντηση με τον υπουργό αυτό που δικαιούται άλλως θα παραμένουμε ως ...."η επαρχία των Πατρών".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου